« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
STVARNO?

Što sve privlači komarce?

Prijašnja su istraživanja pokazala da komarci preferiraju trudnice, krvnu grupu 0, ugljični dioksid, mliječnu kiselinu i pivo, a ovo je ubilo one koji ne drže previše do osobne higijene

Perite čarape češće :)
Perite čarape češće :) (Arhiva)
Više o

komarci

,

privlačnost

,

smrdljive čarape

,

privlačenje komaraca

Komarci su napast koje se teško riješiti, a ako spadate u one koje nemilice grizu, morali bi se zapitati zašto ste im toliko privlačni.

Novo istraživanje londonske Škole higijene i tropske medicine dalo je prilično porazan rezultat za one kojima higijena nije jača strana - komarci obožavaju smrdljive čarape.

U istraživanju su uzeli 200 pari čarapa od identičnih i dvojajčanih blizanaca jer se na temelju prijašnje studije pokazalo da su identični blizanci privlačniji komarcima. U istraživanju će im staviti čarape i pustiti komarce u izoliran i vjetrovit prostor te istražiti čija stopala će komarcima proizvesti odbojne ili privlačne kemikalije.

Prijašnja su istraživanja pokazala da komarci preferiraju trudnice, krvnu grupu 0, ugljični dioksid, mliječnu kiselinu i pivo.

Stoga, osim što bi bilo dobro skinuti višak kilograma (iz raznoraznih zdravstvenih razloga) kako biste izlučivali manje ugljičnog dioksida i preskočiti večernje pivo - promijenite čarape!

27.06.2017. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh