« Žene
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
OPREZ

Što se ženama ne govori ni pod razno

Stara narodna da je šutnja zlato najbolje se može primjeniti u razgovoru muškaraca i žena, kad je muškarcima puno pametnije da ne kažu neku ... recimo glupost :)

E, mala, pa ti si stvarno bistra za curu ... ŠLJAS!
E, mala, pa ti si stvarno bistra za curu ... ŠLJAS! (Shutterstock)
Više o

žene

,

uvrede

,

odnosi

,

muškarci

Muškarci su obično suptilni kao slon u staklarni, no kad su u muškom društvu to i ne predstavlja tako velik problem. No, kad krenu sa seksističkim ispadima u ženskom društvu, tu može doći do priličnih problema. 

Što je dobro prešutjeti, progutati, pregristi jezik? Razne stvari, a za početak je dobro pokušati se suzdržati od objašnjavanja ¨kako je dokazano da žene više govore od muškaraca. 

Imamo i razne mitove i predrasude koje je također bolje ne izgovarati u društvu žena, jer, na primjer, loš vozač je loš vozač, bez obzira na spol, tako da je puno pametnije ne otvarati usta i ispaliti da su žene loši vozači.

Druga predrasuda je da žene vole loše dečke, jer je to netko negdje nekad ispalio pa se sad muškarci love za to kako bi opravdali svoje loše ponašanje. Ne, nije tako, ima nekih žena koje ih vole, no velika će se većina odlučiti za dobre dečke. 

Za kraj, neka pitanja koja je također puno bolje progutati. Kad vam je draga lagano na rubu i vidite da je nervozna, najgluplja stvar koju je možete pitati jest "Jesi ti to u PMS-u?". Ako je i ako nije, paljba koja će stići iz njenog smjera bit će epskih razmjera. Slično ćete proći i s genijalnim pitanjem nakon dvosatnog čekanja da se ona spremi za izlazak i sad bira cipele: "Pa zar stvarno moraš imati toliko cipela". 

I da, da ne zaboravimo - najveća greška svih vremena koja možda, ali samo možda prođe nekažnjeno kod plavuše iz viceva - pametna si za curu .... Treba li objašnjavati zašto je to zadnji put da ćete vidjeti tu ženu?

23.04.2014. 13:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh