« Iza ogledala
objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci
OPA :)

Što se to kreće po Plutonu?

Pažnju teorija zavjera povremeno dobiva i Pluton, jer sonda New Horizons šalje sve intrigantnije slike sa svog dalekog putovanja

Zanimljiva pojava na Plutonu
Zanimljiva pojava na Plutonu (Screenshot YouTube)
Više o

NLO

,

NASA

,

teorije zavjere

,

Pluton

,

misterije

,

New Horizons

Pluton je u astrologiji planet misterija, no astronomi su ga nedavno izbacili s popisa planeta i degradirali u planetiod, mijenjajući tako Sunčev sustav kakav smo učili kao mali. No, sonda New Horizons došla je do njega i počela slati intrigantne fotografije.

Prvo je teorije zavjera uzbunilo nešto što je ličilo na "lice na Plutonu", vrlo slično onome na Marsu, pa je to proglašeno pareoidilijom, traženjem poznatog na nepoznatim mjestima i u inače normalnim oblicima.

No, nakon videa na kojem se jasno vide tri velika NLO-a koji su u orbiti oko Plutona, postalo je zanimljivije ...

Sada je stigla nova snimka na kojoj se nedvojbeno vidi da nešto klizi površinom sićušnog planeta, ostavljajući trag za sobom. Naravno, NASA je veselo objavila da je to sigurno blok suhog leda, no teško da će se svi složiti s tako jednostavnim objašnjenjem.

Kako tragova klizanja ima još, a i u blizini je spojnica dva takva traga, postavlja se logično pitanje - radi li se o jednom ili dva objekta, koji je stvarni smjer kretanja i, naravno, o čemu se zapravo radi.

Uostalom, provjerite sami:

11.01.2016. 11:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh