« Život
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
EHH ...

Što se nikad ne pije u kafićima

Odlazak na kavu ili piće u kafić dio je dnevne rutine mnogih, no iako vam se možda čini da je sve lijepo i uredno, postoje stvari koje ne biste trebali naručivati

Pripazite što naručujete
Pripazite što naručujete (Arhiva)
Više o

piće

,

alkohol

,

zaraza

,

kafić

Odlazak na kavu može se lako pretvoriti u noćnu moru, ne zato što biste možda zaglibili s prijateljima i napili se, već iz razloga što u kafićima možete zaraditi kojekakve boleštine, a da toga niste ni svjesni.

Najbolje savjete o tome što se u kafićima naručuje, a što ne možete dobiti jedino od konobara (inače, najstresnijeg zanimanja na svijetu), pa evo što kaže Tim Dunn iz New Yorka.

Pića koja treba izbjegavati u kafićima

Kokteli s mlijekom - popularno piće u američkim barovima svakako je White Russian koktel za kojeg govori da nikako ne naručujete jer uglavnom koriste mlijeko s isteklim rokom trajanja.

Led - led izbjegavajte kao i ostale zamrznute kockice koje rado dodaju u koktele jer su ledomati mahom prljavi, a u ledu se redovito nalaze fekalne bakterije.

Mojito - uglavnom ćete dobiti loše i nekvalitetne sastojke poput sasušene mente i trule limete. Umjesto mojita naručite Bacardi i gazirano piće.

Točeno pivo - točionici su uglavnom puni bakterija i gotovo se nikad ne čiste. Ukoliko vas zanima je li barmeni čiste točionike, provjerite toalet kafića.

Vino - vina kuće su uglavnom superjeftina i lošije kvalitete. Zaobiđite vina kuće i počastite se vrhunskim vinom u baru s poštenom vinskom kartom.

08.11.2016. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh