Što se nikad ne pije u kafićima
Odlazak na kavu ili piće u kafić dio je dnevne rutine mnogih, no iako vam se možda čini da je sve lijepo i uredno, postoje stvari koje ne biste trebali naručivati
Odlazak na kavu može se lako pretvoriti u noćnu moru, ne zato što biste možda zaglibili s prijateljima i napili se, već iz razloga što u kafićima možete zaraditi kojekakve boleštine, a da toga niste ni svjesni.
Najbolje savjete o tome što se u kafićima naručuje, a što ne možete dobiti jedino od konobara (inače, najstresnijeg zanimanja na svijetu), pa evo što kaže Tim Dunn iz New Yorka.
Pića koja treba izbjegavati u kafićima
Kokteli s mlijekom - popularno piće u američkim barovima svakako je White Russian koktel za kojeg govori da nikako ne naručujete jer uglavnom koriste mlijeko s isteklim rokom trajanja.
Led - led izbjegavajte kao i ostale zamrznute kockice koje rado dodaju u koktele jer su ledomati mahom prljavi, a u ledu se redovito nalaze fekalne bakterije.
Mojito - uglavnom ćete dobiti loše i nekvalitetne sastojke poput sasušene mente i trule limete. Umjesto mojita naručite Bacardi i gazirano piće.
Točeno pivo - točionici su uglavnom puni bakterija i gotovo se nikad ne čiste. Ukoliko vas zanima je li barmeni čiste točionike, provjerite toalet kafića.
Vino - vina kuće su uglavnom superjeftina i lošije kvalitete. Zaobiđite vina kuće i počastite se vrhunskim vinom u baru s poštenom vinskom kartom.
Novi komentar