« Žene
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
ZNATE LI? :)

Što se NE radi kad ste zaljubljeni

U ljubavi nema mjesta površnosti, a osoba s kojom ste u vezi treba vas voljeti točno onakve kakvi jeste

Pazite da ne pretjerate
Pazite da ne pretjerate (Arhiva)
Više o

ljubav

,

zaljubljenost

,

veza

,

površnost

Zaljubljenost je divan osjećaj, a kada nas pogodi često radimo stvari koje inače u životu ne bismo nikada radili... što baš i nije pretjerano pametno, tvrde stručnjaci.

Naime, vezu se definitivno ne gradi na odjeći, izgledu i ostalim površnim stvarima, jer bi vas osoba s kojom ste u vezi trebala voljeti onakve kakvi jeste.

Upravo iz tog razloga, evo par savjeta - ovo se NE radi niti zbog jednog frajera....

Dijeta - nemojte nikad zbog frajera ići na dijetu. Odluku o zdravoj prehrani ili vježbanju trebate donijeti samo zbog sebe, a ne da biste impresionirali nekog muškarca ili ženu.

Frizura - voli plavuše, a vi ste brineta? On voli dugu kosu, a vaša je kratka? Uprkos svojim preferencijama, odabrao je vas, i ako vas pokušava nagovoriti da zbog njega promijenite izgled odmah mu dajte do znanja da to ne dolazi u obzir.

Karijera - ne morate birati između ljubavi i karijere. Ako mu vaše poslovne obaveze smetaju, preispitajte svoju vezu. Muškarac koji vas voli mora vas podržavati u poslu koji radite i u svim vašim drugim interesima u životu.

Prijatelji - ako vam dečko brani da se družite s drugim muškarcima, čak i ako se radi o vašim prijateljima iz djetinjstva, onda ga s pravom možete ostaviti. Ako on ne vjeruje u muško-ženska prijateljstva, to mnogo govori i o njegovom odnosu prema drugim ženama.

Stil - ako on voli skockane i našminkane žene, a to nije vaš stil, možete ga povremeno razveseliti u nekom takvom izdanju. Ali svoj stil također ne biste trebali mijenjati zbog muškarca ili žena i nemojte to tražiti od svog partnera.

14.04.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh