« Seks
objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci
MMM

Što se najviše voli u krevetu

Naravno, i ovdje žene i muškarci imaju različite ideje o tome što bi bilo najpoželjnije raditi u krevetu, pa da vidimo koje su razlike

Što se više voli u krevetu
Što se više voli u krevetu (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

oralni seks

,

muškarci

,

predigra

,

analni seks

Što najviše uzbuđuje žene, a što muškarce? Istraživanje objavljeno na stranici iVillage kaže sljedeće - ženama je ljubav na prvom mjestu, nakon čega dolazi atraktivnost partnera, dok se muškarci prvo pale na izazovnu odjeću partnerice, a tada dolazi ljubav.

Za vašu informaciju, muškarci su do braka najčešće imali šest do deset partnerica, njih četvrtina, dok je trećina žena izjavila da je imalo dva do pet partnera. No, čak je petina ispitanika rekla da je imala jednog jedinog partnera.

Muškarci su u najvećem broju na kraju oženili onu partnericu s kojom su imali najbolji seks, njih više od dvije trećine, dok je istu stvar napravilo niti pola žena. 

Pokazalo se da i jedni i drugi ne znaju previše o seksualnom zadovoljstvu partnera, jer 80 posto muškaraca misli da su žene zadovoljne u krevetu, a zapravo ih je 61 posto takvih, dok su žene samokritičnije pa ih samo 55 posto misli da su im muževi zadovoljni, a tako se izjasnilo 79 posto njih.

Želje u krevetu gotovo su jednako različite - žene bi najviše voljele više predigre, njih 35 posto, trećini nedostaje komunikacije, 28 posto bi željelo da je partner izdržljiviji, a 22 posto je zainteresirano za više oralnog seksa.

Kod muškaraca je situacija, očekivano, drugačija - 42 posto izjavilo je da bi željelo da partnerice češće inicira seks, 41 posto ih jako želi više oralnog seksa, a čak 30 posto više analnog.

10.07.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh