« Život
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
2016

Što se najviše googlalo ove godine?

Što se googlalo?
Što se googlalo? (Screenshot YouTube)
Više o

Google

,

najtraženiji pojmovi

,

pretraživanje interneta

,

2016.

Google je i ove godine izdao svoj Year in Search, a internetski korisnici najviše su pretraživali izbore u Americi, Olimpijske igre, Europsko nogometno prvenstvo, Pokemon Go, Donalda Trumpa, iPhone 7, Davida Bowieja, Princea, Zika virus, dodjele Oscara...

Neke od najpopularnijih pretraga bile su Pokemon Go, iPhone 7, Donald Trump, Prince i Powerball, objavio je Google u svom godišnjem pregledu. 

Nakon Donalda Trumpa, Hillary Clinton je osoba koja se najviše googlala ove godine, a nakon njih slijede Michael Phelps, Melania Trump te Simone Biles. No, ovo je bila i godina koju su obilježile brojne smrti slavnih osoba. Google je zbog toga izdvojio i posebnu kategoriju za one koji su preminuli, a najviše su se pretraživali: Prince, David Bowie, Christina Grimmie, Alan Rickman i Muhammad Ali.

"Kako vezati kravatu?" je jedan od najčešćih upita za Google. Slijede: "Koja je moja IP adresa?", "Kako napraviti screenshot na Macu?", "Kako igrati Pokemon Go?", "Kako crtati?", "Kako napisati molbu za posao?", "Kako se riješiti prištića?", "Kako skinuti pjesmu s Youtubea?", "Kako brzo smršaviti?", "Kako napisati životopis?", "Kakvo će biti vrijeme danas?", "Koliko je sati?", "Što je ljubav?", "Što je gluten?", "Koji je smisao života?", piše Mirror.

15.12.2016. 16:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh