« Seks
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
MALE TAJNE?

Što rade žene koje su zadovoljne seksom

Ako se želite osjećati lijepo, voljeno i zaštićeno, trebate biti zadovoljni seksualnim životom ... pa kako to rade one koje jesu

Male tajne pravih majstorica seksa
Male tajne pravih majstorica seksa (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

seksualni život

,

zadovoljstvo

Žena koja je zadovoljna seksom blista, toliko da su druge žene ljubomorne na nju jer znaju otkud dolazi taj sjaj. Što onda one rade drugačije od ostalih? Za početak, ne moraju se seksati više od prosjeka, no tajna je u tome kako to rade.

One su fokusirane na seks, i to potpuno. Cijelo njihovo tijelo uključeno je u seks, a tu mislimo i na mozak. Zapravo, ponajviše na njega. Moguće je mehanički odraditi korektan seks dok su vam misli negdje drugdje, no kome to treba?

Ako ne razmišljate o problemima na poslu, financijskim teškoćama, neispeglanom rublju, nedovršenom ručku ili vidi li vam se onaj višak oko struka koji ste primjetili kad ste oblačili omiljenu košulju nego se prepuštate seksu, razina zadovoljstva diže se neslućeno.

Žene koje su zadovoljne seksom ne moraju svaki puta isprobati pet novih, ludih poza. Dovoljno je i pet onih za koje i ona i partner znaju da garantirano postižu željeni učinak. Naravno, povremeno se isprobava neka nova, pa ako se pokaže dobrom, ulazi u standarni repertoar.

U isto vrijeme, takve žene nemaju problema jasno i glasno reći partneru što vole i žele u krevetu, imaju li neku skrivenu neispunjenu željicu, što bi htjele probati ... ukratko, otvorene su i znaju da je to u redu.

Na kraju, one jako dobro poznaju svoje tijelo i znaju da neće uvijek doživjeti orgazam, no to im je potpuno u redu. Uživaju u seksu, pa ako dođe orgazam dobro, ako ne, bit će drugi put.

Dakle, sve u svemu, opušten i samopouzdan pristup seksu daje najviše nagrada.

11.05.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh