« Seks
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
SKRIVENE OSOBINE

Što omiljena seks poza govori o vašem muškarcu?

Što znači ako preferira misionarski položaj ili provodi tantrički pristup u seksu? Saznajte u sljedećim recima....

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

seksualne poze

Odostraga (doggy) - u krevetu mu je omiljeni pogled na vas odostraga. Drugim rječima, ovaj muškarac je više pastuh, nego metroseksualac. Voli svoje dlakavo poprsje, ponekad se seksa u čarapama i ponekad zna temperamentno reagirati. Spreman je na sve, bez obzira radi li se o kampiranju u divljini ili raftingu na divljoj rijeci.

Misionarski položaj - radi u gradskoj ili državnoj upravi, možda i za vladu. Tijekom dana nosi odijelo i kravatu, dok vikendima igra golf. Jednom je dobio kaznu za prebrzu vožnju, i to je prvi i posljednji put da je prekršio zakon. Nije izgubio nevinost do 20 i neke i to je samo zato što su njegovi cimeri unajmili striptizetu. On voli igrati po pravilima. Voli vas gledati u oči i seksati se uvijek u isto vrijeme.

Na sve strane - pokušava li se hrvati s vama ili voditi ljubav? S ovim muškarcem niste nikad sigurni. Fizički i mentalno bliži je nekom hrvaču, opsjednut je svojim tijelom ali nesiguran u intelekt. Stoga će vam pokazivati svaku moguću pozu s ove planete kako bi vas impresionirao. Pozitivno je što će te s njim probati neke stvari koje niste prije, no pazite da se ne ozlijedite.

Stručnjak za tantrički seks - upoznali ste ga na tečaju joge. Dezodorans nije stavio na sebe od 1993. Nosi konjski rep. Nije zainteresiran za divlji seks, već želi da poveže svoju psihičku i seksualnu energiju s vašom aurom, a jedini način na koji to može učiniti jest da stavi svoj lingam u vaš yoni. Odličan je u krevetu, no loše je to što kasnije nećete moći ništa pojesti, osim pšenićnih klica i tofua. S njim se nikad ne radi samo o seksu, već o svetom spiritualnom braku, što nekim ženama može biti naporno.

Vi na njemu - ovaj muškarac je lijen. Nema posao, ne trenira ništa, a zadnji put kad mu je stan bio čist, jest kada ste ga vi očistili. Toliko je nemotiviran tijekom seksa, da je jedina stvar koja stoji uspravno njegov falus. Morat ćete se popeti na njega i glumiti kaubojku inače ništa od zabave. Inicijativu će prepustiti vama i bit ćete šef, no možda biste ipak htjeli muškarca pored sebe?

06.05.2010. 10:08:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh