« Žene
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
KAKAV JE?

Što odabir muškarca govori o karakteru žene

Na odabir tipa muškarca utječe karakter žene, pa nije teško prema muškom partneru procijeniti i karakteristike ženskog partnera

Narcise biraju- narcisi :)
Narcise biraju- narcisi :) (DeviantArt)
Više o

žene

,

muškarci

,

emocije

,

narcisoidnost

,

tipovi muškaraca

Žene biraju muškarce prema nekim svojim kriterijima privlačnosti, no na to velikim dijelom utječe i karakter žene, pa je tako prema muškom partneru prilično lako procijeniti i karakter partnerice.

Tako će one žene koje uvijek misle da ne zaslužuju bolje i nemaju samopouzdanja najčešće odabrati tipa koji nije emocionalno zreo - ne pokazuje svoje osjećaje, nije spreman za vezu ni za planiranje budućnosti s partnericom.

>> Znakovi da je vaša veza zdrava >>

Narcisoidne žene biraju upravo takve muškarce, jer se takvi tipovi uzajamno snažno privlače - zaljubljeni su u sebe, uvijek su najglasniji i najotvoreniji, šarmiraju sve oko sebe, ali i moraju primati komplimete. Kako to traže jedan i drugi, takva veza obično ne traje drugo.

Žene koje stalno imaju potrebu da nešto popravljaju, pomažu drugima i budu na usluzi, zapravo se trudeći prikazati dobrom osobom odabrat će lika koji definitivno nije dovoljno dobar za njih i treba ga popraviti. Veza s takvim muškarcem čini se više kao dobrotvorni projekt nego odnos ljubavnika

>> Karakteristike muškarca koje su neodoljive ženama >>

I, za kraj, žene koje ulaze u vezu sa zauzetim muškarcem nemaju samopoštovanja, a takvom vezom pokazuju da nemaju ni poštovanja prema drugima.

08.01.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh