« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
MA DAJTE ... :)

Što o vama govori - kihanje?

U poplavi istraživanja i "istraživanja" koja tvrde da se karakteristike ličnosti mogu prepoznati po raznim stvarima koje činimo stiglo je i ono o - kihanju

Kako kišeš, takav si?
Kako kišeš, takav si? (Shutterstock)
Više o

kihanje

,

karakter

Način na koji kišemo govori o našoj ličnosti i karakteru, tvrde američki znanstvenici koji su sigurni da će prema tome prepoznati kakva ste u stvari osoba.

Naime, oni tvrde da je kihanje isto kao i smijanje - netko se smije glasno, a netko nježno, pa je slično i s kihanjem - to je više psihološka stvar i pokazuje temeljnu ličnost i strukturu karaktera.

Uz to, svoju teoriju pokušavaju pojačati činjenicom da je kihanje nesvjesni fenomen, preciznije, način na koji izbacujemo bakterije koje mogu biti štetne za organizam. No, kako ipak možemo kontrolirati način na koji kišemo, to će odati naš karakter.

Pogađate, sramežljive će osobe pokušati zaustaviti kihanje i ispustiti najtiši mogući zvuk, dok će otvorene i samopouzdane osobe kihnuti tako da ih se čuje i tri ulice dalje.

Ipak, istraživanje je dalo i jedan podatak koji zvuči prilično znanstveno - oblik nosa i struktura kostiju lica ne igra preveliku ulogu u načinu na koji kišemo.

Sve u svemu, ako želite biti u centru pažnje - kihnite kao slon!

06.09.2016. 13:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh