« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Što nose horoskopski znakovi

Svaki horoskopski znak ima omiljene boje i odjeću koja im najbolje odgovara, pa provjerite što kome odgovara i odaberite prave poklone

Modni stilovi horoskopskih znakova
Modni stilovi horoskopskih znakova (Arhiva)
Više o

moda

,

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan je dovoljno sampouzdan da isprobava nove trendove uz neki svoj prepoznatljiv detalj. Crvena boja je kao stvorena za njih, koja paše i uz izazovne krojeve i lude modne dodatke, a dobro im stoje i ostale jarke boje.

Bik voli kvalitetu i smatra je stilom, tako da su dizajnerske stvari obavezne. Zapravo, ljudi ne shvaćaju da obožavate vrhunsku izradu i da vam je to važnije od same markice, tako da uvijek nastojite kupiti komade odjeće koji će se moći dugo nositi. Najbolje vam odgovaraju neutralne boje, zemljani tonovi i plava.

Blizanci imaju uvijek pretrpanu garderobu punu naizgled nespojivih odjevnih predmeta, no vama su najdraže kombinacije ludih modnih dodataka u veselim nijansama i klasičnih komada odjeće. Naravno, boje su lude - grimizna, naračasta, žuta ...

Rak ne voli rizike u oblačenju, tako da voli kombinirati vintage odjeću uz koju odlično ide neki stari srebrni nakit. Upravo je srebrna uz bijelu i pastelne boje najbolja za ovaj znak.

Lav se prepoznaje po dizajnerskim markama i moćnom izgledu koji će ga dovesti u središte pažnje svakog društva u kojem se pojavi, a boje su crna, zlatna i dramatične nijanse crvene.

Djevica voli urednost, no što se tiče oblačenja, tu su ipak opuštene kombinacije najbolje, a još kad su u crnoj ili bijeloj boji s jakim uzorcima, nitko sretniji od Djevice. U obzir dolaze i zemljani tonovi.

Vaga je pravi ljubitelj ljepote, tako da nema neki određen stil koji obožava. Ženske Vage vole imati haljine za sve prigode, a omiljene su boje bijela, roza i plava.

Škorpion voli pokazati što ima, muški ili ženski, no istovremeno to zamotati u malo mistike i tajanstvenosti, tako da su i omiljene boje u skladu s tim pristupom, poput crvene šljive, crne i duboko plave.

Strijelac više pazi na udobnost, iako pazi kako izgleda, tako da su klasični komadi poput udobnih traperica i elegantne košulje ili bluze siguran pogodak. Od boja je na prvom mjestu ljubičasta, a nisu mu mrske ni svijetle boje - bež, bijela i breskva.

Jarac izgleda sofisticirano bez previše truda, a razlog je prilično jednostavan - omiljena garderoba su luksuzni materijali i dobro skrojeni komadi hlača i sakoa. Boje su pretežno tamne, od crne preko zelene do indigo plave.

Vodenjak, kao i u svemu ostalom, voli eksperimentirati s modom, tako da komadi koje vidite na pripadnicima tog znaka ne trebaju čuditi, uz potpuno ekscentrične detalje. Boje su u skladu s tim, od crvene preko elekrično plave i tirkizne do ljubičaste.

Ribe svoju romantičnu prirodu pokazuju i na garderobi koja ističe ženstvenost, a obožavaju meke materijale i svjetlucave tkanine. Boje su nježne nijanse svijetlo plave, ružičaste i zelene, a vole i pastelne tipa lavande.

17.12.2013. 17:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh