Metro-portal.hr

objavljeno 17.12.2013. 17:46:00
SAVJETI

Što nose horoskopski znakovi

Svaki horoskopski znak ima omiljene boje i odjeću koja im najbolje odgovara, pa provjerite što kome odgovara i odaberite prave poklone

Modni stilovi horoskopskih znakova
Modni stilovi horoskopskih znakova (Arhiva)

Ovan je dovoljno sampouzdan da isprobava nove trendove uz neki svoj prepoznatljiv detalj. Crvena boja je kao stvorena za njih, koja paše i uz izazovne krojeve i lude modne dodatke, a dobro im stoje i ostale jarke boje.

Bik voli kvalitetu i smatra je stilom, tako da su dizajnerske stvari obavezne. Zapravo, ljudi ne shvaćaju da obožavate vrhunsku izradu i da vam je to važnije od same markice, tako da uvijek nastojite kupiti komade odjeće koji će se moći dugo nositi. Najbolje vam odgovaraju neutralne boje, zemljani tonovi i plava.

Blizanci imaju uvijek pretrpanu garderobu punu naizgled nespojivih odjevnih predmeta, no vama su najdraže kombinacije ludih modnih dodataka u veselim nijansama i klasičnih komada odjeće. Naravno, boje su lude - grimizna, naračasta, žuta ...

Rak ne voli rizike u oblačenju, tako da voli kombinirati vintage odjeću uz koju odlično ide neki stari srebrni nakit. Upravo je srebrna uz bijelu i pastelne boje najbolja za ovaj znak.

Lav se prepoznaje po dizajnerskim markama i moćnom izgledu koji će ga dovesti u središte pažnje svakog društva u kojem se pojavi, a boje su crna, zlatna i dramatične nijanse crvene.

Djevica voli urednost, no što se tiče oblačenja, tu su ipak opuštene kombinacije najbolje, a još kad su u crnoj ili bijeloj boji s jakim uzorcima, nitko sretniji od Djevice. U obzir dolaze i zemljani tonovi.

Vaga je pravi ljubitelj ljepote, tako da nema neki određen stil koji obožava. Ženske Vage vole imati haljine za sve prigode, a omiljene su boje bijela, roza i plava.

Škorpion voli pokazati što ima, muški ili ženski, no istovremeno to zamotati u malo mistike i tajanstvenosti, tako da su i omiljene boje u skladu s tim pristupom, poput crvene šljive, crne i duboko plave.

Strijelac više pazi na udobnost, iako pazi kako izgleda, tako da su klasični komadi poput udobnih traperica i elegantne košulje ili bluze siguran pogodak. Od boja je na prvom mjestu ljubičasta, a nisu mu mrske ni svijetle boje - bež, bijela i breskva.

Jarac izgleda sofisticirano bez previše truda, a razlog je prilično jednostavan - omiljena garderoba su luksuzni materijali i dobro skrojeni komadi hlača i sakoa. Boje su pretežno tamne, od crne preko zelene do indigo plave.

Vodenjak, kao i u svemu ostalom, voli eksperimentirati s modom, tako da komadi koje vidite na pripadnicima tog znaka ne trebaju čuditi, uz potpuno ekscentrične detalje. Boje su u skladu s tim, od crvene preko elekrično plave i tirkizne do ljubičaste.

Ribe svoju romantičnu prirodu pokazuju i na garderobi koja ističe ženstvenost, a obožavaju meke materijale i svjetlucave tkanine. Boje su nježne nijanse svijetlo plave, ružičaste i zelene, a vole i pastelne tipa lavande.

17.12.2013. 17:46:00
http://metro-portal.hr/sto-nose-horoskopski-znakovi/82230/