« Život
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
HE HE

Što ne treba guglati?

Postoje stvari koje zbilja ne biste trebali guglati. Mislimo to, a to mišljenje s nama dijele i korisnici Reddita

Simptome bolesti ne googlajte ni u ludilu
Simptome bolesti ne googlajte ni u ludilu (Google)
Više o

kako googlati

,

uspješno googlanje

Fournier - ako ste mislili guglati NBA-ovca Evana Fourniera, odmah odustanite. Čovjek čak ima i nadimak 'Never Google' i to s razlogom. Naime, Fournier prezime dijeli s oblikom gangrene koja napada genitalije. Mislimo da smo vam dovoljno rekli

Krokodil - možda vam se potkrade i pokoja fotka reptila, ali uglavnom ćete u rezultatima pretrage dobiti posljedice korištenja droge čiji je ulični naziv Krokodil. Zapravo se radi o desomorfiju, derivatu morfija s izrazito opojnim svojstvima, koji narkomani u Ukrajini i Rusiji koriste kao zamjenu za heroin. Postala je poznata i kao droga koja izjeda kožu. Nemojte guglati.

Omiljena hrana - nastavno na izjedanje kože, nemojte guglati niti hranu koju volite jesti. Osim ako niste u prilici da ju i jedete. U suprotnom ćete biti gladni i nesretni, a to možete izbjeći izbjegavanjem nepotrebnoga guglanja.

Google - možete guglati odmah u traci za URL, ne morate posebno otvarati Googleovu početnu stranicu.

Svoju email adresu - iako je ponekad dobro znati gdje ste sve prisutni na internetu, to saznanje može biti i zastrašujuće. Korisnici na Redditu ispričali su svoja iskustva s prodanim stranicama, spamom, otkrivenim lozinkama i ostalim strašnim stvarima kojih je internet prepun. Bolje ne guglati.

Simptome - ako ste ozbiljno bolesni, otiđite liječniku. Doktor internet naprosto nije pouzdan i sposoban je od muhe napraviti slona. Doslovno.

29.03.2016. 18:09:31
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh