« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci
NAJAVE

Što nam sve sprema WhatsApp

Neke se stvari, ako se Facebook stvarno odluči na njihovu implementaciju, neće svidjeti korisnicima...

Čekaju nas novosti
Čekaju nas novosti (Arhiva)
Više o

WhatsApp

,

nove funkcionalnosti

Na Tech Radaru objavili su kakve sve novitete možemo očekivati sljedeće godine u WhatsAppu, a neke se stvari, ako se Facebook odluči na njihovu implementaciju, neće svidjeti korisnicima.

Ono što će dio njih pohvaliti i što s nestrpljenjem iščekuju je prelazak na tamnu stranu, odnosno mogućnost korištenja Dark moda. Iako postoje trikovi s kojima se to već sada može aktivirati, sljedeće godine bi unutar same aplikacije na Androidima i iPhoneu korisnici mogli jednostavno aktivirati tamni način rada.

Također, osim dark moda, korisnici će sigurno cijeniti i opciju samouništavajućih poruka. Takve poruke, po uzoru na Snapchat, trebale bi postati dostupne tijekom godine te će se, ovisno o postavkama kojima će upravljati sami korisnici, moći izbrisati sat, dan, tjedan, mjesec ili godinu dana nakon slanja.

Ono što se sigurno neće svidjeti su - oglasi. Najavljeni su još sredinom godine i trebali bi se prikazivati unutar opcije statusa. Ne treba ni sumnjati da Zuckerberg i ekipa razmišljaju i o drugim načinima na koji bi se oglasi mogli prikazivati unutar WhatsAppa, no vjerojatno neće žuriti s njima, kako ne bi razbjesnili korisnike.

Još jedna stvar koja se dijelu korisnika sa starijim mobilnim uređajima neće svidjeti jest što će Facebook prekinuti s podrškom za takve uređaje koji rade na starijim verzijama operativnih sustava. 

30.12.2019. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh