« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Što nam je trebao Hong Kong...

Fotografija vijesti
Više o

igor tudor

Igor Tudor slabo se pojavljuje u medijima, ali kad se pojavi onda ne štedi na iskrenosti. Put na drugi kraj svijeta, u Hong Kong, hajdukovce je potpuno iscrpio, ali nitko se nije previše bunio. Sve dok Tušo nije stao za govornicu.

- Ovo nam nije trebalo i jedva čekam kada će završiti. Na pameti mi nije ni utakmica ni trening, nego samo kako se naspavati.  Godinama živiš u jednom bioritmu, nije lako u dva sata ujutro imati trening. Nakon 20-ak sati leta, te nespavanja, došli smo odraditi pripreme i igrati utakmice. U zadnja tri sata nisam sve skupa spavao ni tri sata - rekao je Tudor uz dodatak:

- Ubuduće bi klub svakako trebao izbjegavati ovakve egzhibicije.
Ipak, presica u Hajdukovu hotelu nije odisala samo crnim tonovima. Tudoru se, naime, razpoloženje naglo popravilo kada su ga brojni domaći novinari počeli ispitivati o pripremama, sadašnjoj momčadi...

- Odlično se radilo i treniralo. Trener Jarni uveo je jednu novinu koju smatram jako kvalitetnom, a to je da nijedan trening nije prošao, a da nismo radili s loptom. Treniralo se dvaput dnevno, u visokom ritmu i zato je šteta ako ćemo sad izgubiti ono što smo dosad napravili. Čini mi se uzaludnim prilagođavati na ovaj ritam ako ćemo se za tjedan dana vratiti u Split, pa ćemo opet imati problema.

Kinezima nakon svega nije bilo jasno kako to Hajduk puno zaostaje za Dinamom.

- Sigurno nismo toliko lošiji od njih. Sada smo svi spremni i jako sam znatiželjan kako će to sve izgledati. 

Piše: METRO
06.02.2008. 01:16:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh