« Seks
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
MA DA?!

Što najviše muči muškarce u seksu

Muškarci su jednako nesigurni kao i žene kad je seks u pitanju, a evo koje ih stvari toliko muče da bi mogli poludjeti

Hmmm ....
Hmmm .... (Arhiva)

Muškarci se obično prave važni kad je seks u pitanju i ostavljaju dojam kao da im je to nešto što rade bez problema, no prava je istina potpuno drugačija - jednako su nesigurni kao i žene i ima nekoliko pitanja koja ih stvarno muče.

Naravno, na prvom je mjestu veličina i vječno pitanje - koliko je važna? E, to je stvarno individualna stvar svake žene, univerzalnog odgovora jednostavno nema.

Brine ih i duljina snošaja - koliko je premalo, a koliko previše. Prosječan snošaj traje tek nekoliko minuta, tako da sve što napravite iznad 7 - 8 minuta spada u kategoriju sjajnog i izdržljivog. No, ženama treba barem 15-ak minuta da stignu do orgazma ...

Predigra ih ne muči ništa manje - obično je gledaju kao nešto što se mora, ali je dosadno i teško, zapravo samo nešto za žene ... osim, naravno, kad je uključen oralni seks koji primaju. Naravno, pravi je odgovor - predigra je važna za oba partnera, i bilo bi sjajno kad bi oboje dobili oralni seks.

Najbolji recept za uspjeh je jednostavan - razgovarajte s partnericom otvoreno o svemu, i moći ćete je zadovoljiti svaki put.

01.08.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh