« Žene
objavljeno prije 9 godina
STVARNO?

Što muškarci žele stvarno pronaći u ženama

Od svega što se muškarcima sviđa na ženama, izgled je daleko na kraju liste, jer ih zapravo zanimaju potpuno druge stvari

Budite ono što jeste ...
Budite ono što jeste ... (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

želje

Što muškarci traže kod žena? Poznati kolumnist Anthony D'Ambrosio stavio je na listu sedam stvari, od kojih naravno niti jedna nije izgled ....

Na prvom je mjestu osobnost, jer prava ljepota dolazi iznutra - muškarci vole kad žene pokazuju svoje pravo lice bez srama ili straha.

Poštovanje je sljedeće na listi, a zapravo se radi o samopoštovanju - one koje dokumentiraju svaki svoj korak na društvenim mrežama nisu nešto tražene.

Slijedi privrženost, jer muškarcima sve počinje dodirom, pa obožavaju kad ih žene grle i ljube, tražeći na taj način zaštitu u njegovom naručuju - on je onda na sedmom nebu.

Inteligencija je također važna, jer takve žene neće tupiti stalno o novim torbama i cipelama nego će ga tjerati (na pametan način) da i on razmišlja i bude bolji.

Samopouzdanje jednostavno mora biti na listi, jer takve su žene tražene - ona koja zna što želi i nije je sram to glasno i zatražiti, u životu ili u .. krevetu.

Ambicija je jedna od novosti među traženim karakteristikama, jer dobre ženice domaćice i nisu više u modi, pogotovo ne u urbanim dijelovima ...

Za kraj, tu je i skromnost - takve žene suosjećaju s drugima i pomažu im, često stavljajući tuđu sreću ispred svoje, no na kraju ipak u tome uživaju.

Sve u svemu, nije lako biti savršena žena ...

15.05.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh