« Seks
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
HE HE

Što muškarci očekuju od prvog seksa

Kad napokon dođe do tog prvog seksa s novim partnerom, što zapravo on očekuje da se dogodi u krevetu?

Kakva su očekivanja muškaraca
Kakva su očekivanja muškaraca (Shutterstock)
Više o

žene

,

oralni seks

,

muškarci

,

prvi seks

,

očekivanja

Prvi seks s novim partnerom uvijek je pomalo traumatično iskustvo sve dok ne završi, a u nekim situacija ostaje trauma i nakon toga, jer nije sve krenulo u dobrom smjeru.

Na tu se temu oglasila seksualna terapeutkinja, sveprisutna Tracey Cox s nekoliko praktičnih savjeta. Naime, objasnila je ženama što zapravo muškarci očekuju od prvog seksa. Naravno, idealna je varijanta spontana, vatrena i maštovita partnerica, no nije to sve.

U prvom redu, muškarci očekuju da budete aktivne, a ne pasivne. Nisu potrebne seksualne egzibicije, no jednako tako ne mora baš sve biti na njemu, pokažite i vi malo inicijative.

Zatim, trebali bi zaboraviti na sve ono što vas opterećuje na vašem tijelu. Seks u potpunom mraku ili skrivanje ispod pokrivača nije baš ideal dobrog seksa, štoviše, napravit će prilično neugodnu atmosferu. Zaboravite na celulit, jeste li depilirani kako treba ili ne, neka vam užitak bude na prvom mjestu.

Muškarci vole naznake uživanja, male uzdahe, pokrete tijela koji će im dati do znanja da rade prave stvari na pravim mjestima. I njima je isto takav kaos i panika u glavi kao i vama, stoga, pomozite i njemu i sebi suptilnim navođenjem. Ako baš ne bude sve kako treba, tj. ako on svrši prebrzo ili ima problema s erekcijom, to je upravo zbog uzbuđenosti i treme. Budite puni razumijevanja i sve će biti u redu, a on će vam biti beskrajno zahvalan.

Razgovor o seksu nakon seksa ostavite za neke sljedeće susrete. Nemojte ga odmah pitati jeste li vi sad par, koliko mu se sviđate i slično. Odlučili ste se na taj seks svojevoljno, neka budućnost pokaže što će se dogoditi.

I da, naravno - oni očekuju oralni seks. Usrećite ga i suptilno mu dajte do znanja da bi trebao odmah vratiti uslugu. 

26.01.2014. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh