« Žene
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
OPA :)

Što muškarci najviše traže na ženama

Sanjarice će govoriti o očima i kosi, neke druge o lijepom licu, treće će optužiti muškarce za prizeman pristup i spominjati grudi, guzu i noge ..

Najviše se traži inteligencija
Najviše se traži inteligencija (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

privlačnost

Muškarci i njihove preferencije kad su žene u pitanju tema je koja kao da otvara Pandorinu kutiju, jer će odgovori žena biti različiti, na temelju bivših iskustava - no, uglavnom će se usredotočiti na fizičke atribute.

Sanjarice će govoriti o očima i kosi, neke druge o lijepom licu, treće će optužiti muškarce za prizeman pristup i spominjati grudi, guzu i noge ... ali ipak, ništa od toga zapravo nije istina.

Psiholog s Cambridgea David Bainbridge tvrdi da ima odgovor na to pitanje i da je jednako prizeman kao i uzvišen - muškarci na prvom mjestu traže inteligenciju. Ne nužno visok IQ, no u svakom slučaju visok stupanj emocionalne i praktične inteligencije i to iz jednostavnog razloga - tako se žele osigurati da će žene dobro odgajati potomstvo.

Na drugom su mjestu, daleko iza, obline - široki bokovi, istaknuta stražnjica, simetrične grudi ... još par osigurača koji će osigurati da potomstvo bude zdravo i dobro nahranjeno.

Sve u svemu, čini se da ipak nismo odmakli od pećinskih ljudi onoliko koliko mislimo da jesmo ...

06.11.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh