« Žene
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
DA ZNATE

Što muškarci najviše traže kod žena

Muškarce se često optužuje da su površni i da gledaju samo žensku ljepotu, no u stvarnosti je situacija potpuno drugačija

Što se krije u toj plavoj glavi? :)
Što se krije u toj plavoj glavi? :) (Shutterstock)
Više o

žene

,

ljepota

,

muškarci

,

privlačnost

Muškarci nisu baš tako provršni kako ih se optužuje, jer kad ih pitate što im je glavno kod žene, vrlo, vrlo rijetko ćete naletjeti na nekog koji će spomenuti fizički izgled, jer ovo su stvari koje se cijene:

Inteligencija Vremena u kojima muškarac ne voli kada žena ima svoje mišljenje su prošla, a svaki će normalan muškarac biti ponosan što je u vezi s nekim tko se koristi mozgom. George Clooney je odličan primjer. 

Neovisnost Cura koja ne ovisi o dečku, puno je privlačnija od one koja ne može svijetom hodati sama. Naravno, postoje i muškarci koji vole kada žene ovise o njima, ali to nisu pravi muškarci. 

Seksualnost Žena koja se ne boji uživati u seksu i koja ne gasi svjetla čim skine hlače uvijek je privlačnija od one koja seks smatra nužnim zlom u vezi. 

Smirenost Žene koje su ovisne o drami nisu pretjerano privlačne muškarcima, barem ne dugoročno. Muškarci žele nekog tko će im pružiti mir i sigurnost, a ne nekog tko će unositi dramu čak i tamo gdje je nema.

Smisao za humor Žena koja može nasmijati muškarca je žena koja može i zadržati muškarca. Muškarcima je iznimno važno da uza sebe imaju nekoga uz koga se mogu smijati i raditi gluposti. Žena koja će se uključiti u njegove gluposti je uvijek poželjnija od one koja će ga opominjati. 

16.09.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh