« Seks
objavljeno prije 7 godina
O, DA!

Što muškarci moraju napraviti prije seksa?

Ispostavilo se da su velikodušni ljubavnici doživjeli više strasti, više svakodnevnih uzbuđenja i jaču želju za svojim partnerom od onih sebičnih

Neka ona bude na prvom mjestu
Neka ona bude na prvom mjestu (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci

,

predigra

Seks je interakcija dvaju tijela i dva uma koji su usmjereni prema užitku, to je neosporno, no ako želite stvarno uživati - posvetite pažnju partneru, tvrdi istraživanje koje je pokazalo da velikodušnost  u seksu rezultira većom strašću i češćim seksom.

Autori Istraživanja proučavali su parove u dugim vezama koji su svaki dan, i tako tri tjedna, ispunjavali anketu. Ispostavilo se da su velikodušni ljubavnici doživjeli više strasti, više svakodnevnih uzbuđenja i jaču želju za svojim partnerom od onih sebičnih.

- Postoji dosta istraživanja koja sugeriraju da je davanje drugima zapravo dobro za onoga koji daje, a učinak je još intenzivniji u romantičnoj vezi s partnerom. Osim toga, činjenica da možete zadovoljiti potrebe partnera je glavni faktor povjerenja - objasnila je Amy Muise sa Sveučilišta u Torontu koja je i autorica ove studije.

Ipak, ispunjavanje samo njezinih ili njegovih želja, a isključivanje vlastitih, neće imati isti ishod, napomenula je autorica i dodala da je kompromis rješenje za sve, pa tako i za želje u krevetu, prenosi Mens'Health

Stoga, naputak za muškarce - najprije se pobrinite da znate što vašoj boljoj polovici treba i odgovara jer time ne dobiva samo ona, već i vi. Njenim zadovoljstvom vi ćete zapravo najviše profitirati. 

22.04.2017. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh