« Žene
objavljeno prije 9 godina
STVARNO?

Što muškarci hvale kod svojih partnerica

Muškarci su škrti na pohvalama, osim ako u pitanju nije njiho omiljeni sportaš/momčad, no ipak imaju dovoljno snage pohvaliti svoju dragu u nekim stvarima

Muškarci će se rado pohvaliti ako imaju s čime
Muškarci će se rado pohvaliti ako imaju s čime (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

seksualni život

,

muškarci

,

pohvale

,

normalnost

Muškarci i pohvale ne idu ruku pod ruku, pogotovo kad je u pitanju njihova draga o kojoj puno češće govore neutralno ili negativno, no u nekim slučajevima se ipak ne sustežu pohvaliti je pred frendovima. U kojim?

Pogađate, jedna od stvari kojima će se hvaliti je odličan seksualni život, ako ga imaju. Toga im nikad nije dosta i već će postati dosadni svima oko sebe koji će vas gledati ispod oka kad vas vide sljedeći put, pitajući se zašto svom tupsonu dajete toliko veselja.

No, vole oni pohvaliti i druge stvari, primjerice smisao za humor. To je ionako jedna od stvari koja je muškarcima izuzetno važna kod žena, pa kad im se posreći i uspiju uloviti baš takvu curu, stalno će vas hvaliti. 

Ako čvrsto stojite na zemlji, niste ljubomorni i ne razgovarate samo o shoppingu (tj. razlikujete se od cura njegovih frendova), i to će biti predmet hvale na pivi s dečkima. Kad uz to i dijelite hobije s njim, primjerice igranje košarke ili praćenje nekog sporta, često će vam se štucati koliko vas spominje po dobrom. 

I da, hvalit će se vašim uspjesima kao da ih je sam postigao, jer misli da će na taj način ispasti još veći frajer ...

18.05.2015. 22:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh