« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
SAZNAJEMO

Što kupiti pod bor? RC igračke na daljinsko upravljanje

Uz jednostavno naručivanje i sigurnu dostavu, Pluramaks daje podršku putem servisa i osigurava rezervne dijelove za proizvode koje prodaje

Odaberite poklon iz snova
Odaberite poklon iz snova (Pluramaks)
Više o

automobili

,

helikopteri

,

RC modeli

,

daljinsko upravljanje

,

quadcopter

,

video snimanje

Vrijeme darivanja je stiglo, a kako biste izbjegli stres kupovanja po trgovinama, predlažemo vam jednostavno rješenje uz samo par klikova. Tako ćete uspješno ispuniti želju svog djeteta, a neki bi mogli ostvariti i svoje snove odličnim RC modelima koje nudi tvrtka Pluramaks

Njihova raznovrsna ponuda modela avionaautomobilahelikopterabrodova, vlakova te ostalih zanimljivih igračaka na daljinsko upravljanje stalno se obogaćuje novitetima sa svjetskog tržišta.

Veliki izbor različitih modela

Pluramaks se bavi prodajom RC modela najduže u Hrvatskoj, tako da kupci nemaju brige - uz jednostavno naručivanje i sigurnu dostavu, Pluramaks daje podršku putem servisa i osigurava rezervne dijelove za proizvode koje prodaje.

Svi proizvodi u ponudi tvrtke Pluramaks se testiraju i detaljno provjeravaju prije isporuke. To vama garantira da će te dobiti ispravan proizvod od puta skladišta do vašeg doma. Kako su svjesni da proizvod može tvornički doći neispravan ili s nekom greškom, svaki se proizvod provjerava na sve funkcije prije isporuke. 

Modeli s mogućnošću snimanja video zapisa

Cilj tvrtke Pluramaks je približavanje i popularizacija modelarstva, dizanja ovog hobija na višu razinu od igranja, pa provjerite i najnovije modele s mogućnošću snimanja zapisa.

Kontakt:

RC shop Pluramaks

Maršala Tita 13 - Zaprešić 

pon.-pet. od 14 do 20 sati 
sub. od 10 do 13h 
Tel: 01/56-121-09 

www.pluramaks.com

Piše: Sponzorirani članak
15.12.2014. 10:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh