« Žene
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
ZANIMLJIVO :)

Što kupaće gaće govore o muškarcu?

Kupaće gaćice na muškarcima ponekad izgledaju potpuno sumanuto, ponekad sjajno, no sve one puno govore o njihovim vlasnicima ...

Kakve kupaće, takav karakter
Kakve kupaće, takav karakter (Arhiva)
Više o

muškarci

,

značenje

,

kupaće gaćice

Kupaće gačice otkrivaju karakterne osobine likova koji ih nose, pa da vidimo kako možete procijeniti tipa za kojeg ste sigurni da vam se približava na plaži jer sprema neki ulet ... kako bi znale treba li ga otpiliti odmah ili mu ipak dati priliku.

Bokserice - spontani likovi nose bokse, obično ludih boja, a kako tako izgleda i njihov život, pristanite ako ste i sami neobuzdani i puni želja ...

Pripijene gaćice - ako iz njih ne pršti salo, sigurno pršte mišići, jer taj provodi više sati pred ogledalom uživajući u svom tijelu od vas ... pa sad, vi razmislite.

Tamna boja - naravno, radi se o tradicionalnom liku, bolje rečeno konzervativnom, koji će biti dosadan do bola, no jednako tako i pouzdan i odan. Ako vam nije do lude zabave nego do sigurnosti, to le čovjek za vas.

Tropski uzorak - taj briga u životu nema, pušta da ga život nosi, pa što bude, bude ... jedino mu je važno da se on zabavlja. A vama?

Ženske boje - ne, ne mora biti gay, samo voli pozornost i okretanje za njim. Od takvog lika u vezi nikad ne možete doći do izražaja, pa budite na oprezu.

 

31.07.2016. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh