« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
ZANIMLJIVO

Što krvna grupa govori o vama?

Krvna grupa može otkriti puno o vašoj osobnosti, tvrde Japanci, pa je tako zanimljiva teorija da krvna grupa AB jedina može pronaći ljubav u svim krvnim grupama

Jeste li direktor ili pisac?
Jeste li direktor ili pisac? (Shutterstock)
Više o

osobnost

,

karakter

,

krvna grupa A

,

krvna grupa AB

,

krvna grupa 0

,

krvna grupa B

Krvna grupa u našim krajevima je samo to, tip krvi koja kola našim venama, no u Japanu je to već gotovo cijelo stoljeće stvar na temelju koje se određuju karakteristike osobnosti.

Vjerovali ili ne, tamo će vas i na razgovoru za posao upitati koju krvnu grupu imate, jer vjeruju da pojedine krvne grupe odgovaraju ili ne odgovaraju određenim pozicijama i zanimanjima.

O - dominantni i tvrdoglavi

Osobe s krvnom grupom O izrazito su društvene i energične pa samim time popularne u društvu. Upravo zbog svojeg dominantnog karaktera i istaknutih osobina vođe mogu se usporediti s horoskopskim znakom Lava.Ljubavne muke im mogu zadati ljubomora i arogancija, što su također nepoželjne osobine ove grupe, a najbolje joj odgovaraju osobe koje su također krvne grupe O ili AB.

Najprikladnija zanimanja: političar, ministar, bankar, broker, kockar i sportaš

A - romantični perfekcionisti

Osobe s krvnom grupom A često se na prvi pogled čine zatvorenim i pomalo sramežljivim osobama koje se boje napraviti prvi korak u životu. Ali kada ipak odluče zakoračiti, sposobne su pokazati cijelu paletu kvalitetnih osobina koje ih krase.

Takve su osobe veliki perfekcionisti i sve što rade u životu rade oprezno i bez greške. Kada je ljubav u pitanju, osobe ove krvne grupe izrazito su romantične i nježne prirode te teže ljubavi i stabilnosti. Najpodudarnije krvne grupe za njih su A i AB. Negativne osobine koje ih predstavljaju su pretjerana izbirljivost i tvrdoglavost.

Najprikladnija zanimanja: knjigovođa, bibliotekar, ekonomist, pisac, programer i trač kolumnist

B - strastveni individualci

Opisuju se kao ekscentrični individualci koji ne mare za mišljenja drugih. Impulzivni su, sebični i nepredvidivi. Ako ste se zamjerili ovoj krvnoj grupi, očekujte da vam neće biti oprošteno jer su velika zlopamtila.Vlasnici krvne grupe B jako su strastveni i poželjni ljubavnici, a najbolje se slažu s krvnim grupama B i AB.

Najprikladnija zanimanja: kuhar, frizer, vojskovođa, voditelj i novinar

AB - prilagodljivi društvenjaci

Nose mješavinu osobina dviju potpuno suprotnih krvnih grupa, A i B. Zbog tog razloga teško ih je odrediti jer nikad ne znaš koje će osobine prevladati kod kojeg pojedinca i u kojoj mjeri.Ove su osobe kreativne i strpljive te vole pomagati drugima i poželjne su u društvu zbog svoje prilagodljivosti.

Ono što je specifično za ovu krvnu grupu je to da može pronaći ljubav u bilo kojoj krvnoj grupi, dakle A, B, AB i O.

14.11.2016. 09:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh