« Seks
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
ŠTO MISLITE?

Što je ženama draže - predigra ili maženje poslije?

O predigri su napisane cijele enciklopedije tekstova, a maženje poslije seksa spominje se kao nešto što bi trebalo raditi - a što je ženama stvarno draže?

Maženje je važnije?
Maženje je važnije? (Shutterstock)
Više o

seks

,

predigra

,

maženje nakon seksa

Što je ženama važnije u seksu pitanje je koje si je svaki muškarac postavio barem dva puta - prvi puta kad je preskočio predigru, a drugi puta kad je preskočio mažnje nakon seksa, jer je u oba slučaja dobio barem durenje, ako ne i jezikovu juhu.

Vjerojatno se to dogodilo i znanstvenicima koji su odlučili provesti anketu kako bi doznali odgovor na to pitanje, a odgovor ih je iznenadio - više od polovine žena odgovorilo je da je to maženje i bliskost nakon seksa.

Pokazalo se da je predigra je vrlo važan dio seksa kojem muškarci vrlo često poklanjaju premalo pažnje, ali ženama to nije najglavnija stvar osim same akcije, pokazalo je istraživanje.

No, žene smatraju da je seks koji završava maženjem kvalitetniji i bliskiji, daje im više samopouzdanja i osjećaja zaštićenosti, dok predigru smatraju važnim dijelom, no ne toliko da se nekad ne bi mogao preskočiti. 

Prema tome, najbolji recept je - oboje!

23.05.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh