« Seks
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
ZANIMLJIVO

Što je u seksu važno muškarcima, a što ženama?

Žene puno više razmišljaju o seksu od mukaraca i njihov je popis stvari koje ubijaju želju za seksom puno, puno duži od muškoga

Kako napraviti da sve štima?
Kako napraviti da sve štima? (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

Seks je ženama i muškarcima stalno na pameti, ma koliko nam se činilo da samo muškarci razmišljaju o njemu, no istovremeno je vrlo različita stvar za pripadnike različitih spolova. ,

Uz to, žene su u cijeloj priči bitno osjetljivije od muškaraca i njihova je lista stvari koje im ubijaju želju za seksom neusporedivo duža od one muške.

Kad se traži ozbiljniji partner, preciznije dugoročnija veza, seks je ono na što posebno paze i muškarci i žene. Ipak, tu postoji jedna ključna razlika - za muškarce je glavni problem nizak seksualni nagon, dok je kod žena to loš seks.

Ipak, gotovo svi su se ispitanici složili da lijene i zahtjevne u seksu treba zaobilaziti u širokom luku, a kod afera za jednu noć iste stvari odbijaju oba spola - zdravstveni problemi, loša higijena i loš miris.

Tek toliko da znate - popis loših stvari u seksu puno je duži kod osoba koje se smatraju dobrim ulovomili seksualno poželjnim partnerom.

Za kraj - muškarci se žale na kvantitetu, a žene na kvalitetu seksa... tako da znate što vam je činiti.

14.01.2018. 21:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh