« Seks
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
EH, DA ...

Što je sve u seksu važnije od veličine ...

Što se tiče izgleda, ženama je od veličine penisa puno važnija lijepa razvijenosti ramena i prsa, jer izgled tijela na listi privlačnosti nosi 80 posto

To je OK, ali ipak operi prvo suđe ... :)
To je OK, ali ipak operi prvo suđe ... :) (Arhiva)
Više o

seks

,

najbolji seks

,

veličina penisa

Veličina penisa nije ključna za dobar seks, pa ako spadate u "male, ali tehničare" može vas utješiti činjenica da osim toga ima i drugih važnih stvari koje žene gledaju kod muškaraca, pa je možda vrijeme da ih osvijestite i počnete ih koristiti kako biste kompenzirali nedostatke u gaćama.

Naime, što se tiče izgledaženama je od veličine penisa puno važnija lijepa razvijenost ramena i prsa, jer izgled tijela na listi privlačnosti nosi 80 posto, dok je veličina penisa tek 6 posto. 

Ako želite stvarno zapaliti partnericu, pomozite joj oko kućanskih poslova. Možda je baš vaša ta svaka sedma žena koja smatra da je to vrlo uzbuđujuće.

Spretnost vašeg jezika također će odigrati veliku ulogu jer, kad se sve izračuna, tri četvrtine orgazama koje žene dožive nemaju veze s penetracijom već s oralnim zadovoljavanjem, stoga, ako ste tu manjkavi, to je puno veći problem od nedovoljno velikog penisa

Uz to, vrlo je važno da imate čistu posteljinu, koja je drugi najveći okidač ženskog uzbuđenja, pokazala su istraživanja, i to nakon mršavljenja. Kako prosječan muškarac mjenja posteljinu četiri puta godišnje, tu očito ima dosta problema.

I tu je još, naravno, izdržljivost - možete vi biti obdareni koliko god želite, ali ako ste gotovi za par minuta, ona sigurno neće biti, pa neće ni imati koristi od vaše alatke. 

20.10.2015. 23:03:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh