« Život
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
WTF?!

Što je sve muškarcima romantično?

Vjerovali ili ne, jedna od deset najromantičnijih gesti za vašeg muškarca je trenutak kad mu date daljinski upravljač za televizor

Dragi, daljinski je tvoj ...
Dragi, daljinski je tvoj ... (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

romantika

,

romantične geste

Romantika je jedna od onih stvari u životu u kojima muškarci i žene imaju najviše međusobnih razlika, naročito u shvaćanju samog pojma.

Ženama su to male pažnje, neočekivani pokloni, buketi cvijeća i romantične večere, a na muškoj top listi deset stvari koje smatraju romantičnim potezima za svoju dragu našlo se i davanje daljinskog upravljača. 

Romantika je muškarcima ipak i buket cvijeća, što kaže 37 posto anketiranih, 31 posto bi se odvažilo skuhati večeru, a petina tvrdi da bi partnerica u tim slučajevima posumnjala da su nešto krivo napravili.

No, nastavk liste donosi tipično muške bizarne ideje poput ponude čišćenja kuće, za što 11 posto anketiranih misli da je romantična gesta prema partnerici, 7 posto bi romantiku postiglo nošenjem smeća i spuštanjem daske na WC-u, a u Top 10 ugurali su se i samovoljno pranje suđe i peglanje.

Kao točka na i ove pomalo zastrašujuće statistike stiže činjenica da su zadnju romantičnu gestu muškarci u prosjeku napravili pred dva mjeseca, a polovica je napravila ono što im je žena naručila unaprijed. 

 

24.08.2013. 21:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh