« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
ZAGREB EYE

Što je muškarac bez trikova tjera na plesanje Gangam style

Svakog četvrtka u studenom (21. i 28.11.) od 20 sati, vidikovac Zagreb Eye, Luka Vidović i „Što je muškarac bez trikova", spremni su uljepšati vam sve hladnije jesenske noći

Pleše se na Zagreb Eye
Pleše se na Zagreb Eye (Menart)
Više o

Luka Vidović

,

Što je muškarac bez trikova

,

Zagreb Eye

Nakon premijere, na kojoj je Zoran Vakula vrlo uspješno otplesao „Gangam Style" , u istome ritmu pratio ga je u četvrtak 14.11 i poznati hrvatski vaterpolista Josip Pavić koji je, ovom prilikom, pokazao da se u glazbi snalazi gotovo jednako dobro kao i u bazenu.

Ukoliko i vi želite pokazati svoje plesne korake, možete to učiniti već ovaj četvrtak 21.11 na vidikovcu Zagreb Eye kada će, od 20 sati , pozornicom vladati Luka Vidović.

Prekrasan novootvoreni prostor u samom srcu hrvatske metropole - vidikovac Zagreb Eye, otvorio je svoja vrata kabaretskoj sceni u Zagrebu, predstavom „Što je muškarac bez trikova", i time privukao veliki broj posjetitelja, željnih dobre zabave, odlične iluzije i crnog humora koji im pruža Vidovićev show. 

Predstava je autorski  projekt iluzionista Luke Vidovića i redatelja Marija Kovača koji spaja iluzionizam sa satiričkim pogledom na svakodnevicu. Projekt je zamišljen sa željom da humorom oplemeni klasični iluzionistički show te na taj način vrati osmijeh na lice svekolikoj publici. Predstava vam nudi desetak vrhunskih trikova, niz originalnih šaljivih video uradaka i  do sada neviđeni stand-up komičarski pristup.

Svakog četvrtka u studenom (21. i 28.11.) od 20 sati, vidikovac Zagreb Eye, Luka Vidović i „Što je muškarac bez trikova", spremni su uljepšati vam sve hladnije jesenske noći i zagrijati vas smijehom na samom vrhu hrvatske metropole.

Ulaznice možete kupiti putem www.eventim.hr  ili na recepciji vidikovca Zagreb Eye po cijeni od 60 kn u pretprodaji ili 75 kn na dan predstave.

Sve novosti pratite na facebook stranici MenartBpm ili na www.lukavidovic.com.

18.11.2013. 13:03:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh