« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca
SAVJETI

Što je lijek za sve

Ono što je bilo važno je to da pacijenti nisu smjeli tu rečenicu izgovarati tek tako, već su je morali izgovarati što pozitivnije i sretnije

Kako se može živjeti?
Kako se može živjeti? (Arhiva)
Više o

lijek

,

Emil Coue

Francuski psihijatar Emile Coue napravio je eksperiment na svojim pacijentima pomoću kojeg je htio dokazati kako vjera čini čuda! Njegov eksperiment je uspio i svi pacijenti koji su sljedili njegove smjernice su ozdravili, pa ako se osjećate loše, fizički ili psihički svakako ovo morate isprobati jer je vrlo jednostavno, a ne košta ništa!

Terapija ovog psihijatra sastojala se od izgovaranja samo jedne rečenice, i to 3 puta na dan. Rečenica je glasila: ''Svakim danom osjećam se sve bolje i bolje.''

Ono što je bilo važno je to da pacijenti nisu smjeli tu rečenicu izgovarati tek tako, već su je morali izgovarati što pozitivnije i sretnije.

Nakon samo mjesec dana izgovranja ove rečenice tri puta na dan, teško bolesni pacijenti su ozdravili, a nekima čak nije niti bila potrebna operacija.

Isto tako jedan od najvažnijih psiholoških zakona kaže da verbalno iskazivanje divljanja, ljubavi i empatije jača životnu energiju one osobe kojoj su upućeni, kao što i zle misli i riječi uvelike umanjuju životnu energiju osobe kojoj su upućene.

Više pročitajte na blogu zenskisvijet.com

27.02.2022. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    27.02.2022. 09:26
    Pozitivno i veselo
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh