« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
SUPER!

Što je chi kung lohan? Dođite i isprobajte

Do Centar iz Zagreba počinje s treninzima u širem centru grada. Pridružite nam se 30. 09. na prvom besplatnom treningu chi kung lohan forme

Saznajte zašto milijuni vježbaju tai chi
Saznajte zašto milijuni vježbaju tai chi (Do Centar)
Više o

tai chi chuan

,

chi kung lohan

,

Do Centar

,

Boro Ranitović

Nakon više od 20 godina održavanja uspješnih i posjećenih treninga u dvorani Graditeljske tehničke škole u Sopotu, Do Centar približio se centru grada. Velika dvorana u Strojarskoj bb (bivši Gredelj, sada prostor "Kwon akademije" i "Combat Centar Zagreb") pruža nam mogućnost da veći broj zainteresiranih vježbača upoznamo s tradicionalnim kineskim vještinama blagotvornima za tijelo i duh. Pored postojećih treninga u Sopotu koji će se odvijati i dalje prema uhodanom rasporedu, u listopadu počinjemo s treninzima chi kung lohan forme na novoj lokaciji!

Proslavite s nama početak nove sezone, doznajte što su to tai chi chuan i chi kung lohan, doznajte koje su njihove koristi za vaše zdravlje te zašto te forme vježbaju milijuni ljudi diljem svijeta svih dobnih skupina. 

Pridružite nam se na prvom besplatnom treningu koji će se održati u ponedjeljak, 30.09.2013. godine u 19. sati u Strojarskoj bb. Besplatan parking također je osiguran!

Tijekom listopada, treninzi chi kung lohan forme će se održavati u terminima:
ponedjeljak, 19 - 20 sati
petak, 19 - 20 sati
voditelj: Anan-do majstor Boro Ranitović

Informacije i prijave: Boro Ranitović, 095 9012105, boro.ranitovic@gmail.com

24.09.2013. 08:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh