« Seks
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
HMM ...

Što izbor seksi igračke otkriva o karakteru

Ako vam netko otkrije seksi igračku koju držite u noćnom ormariću, može na temelju toga dosta saznati o vama

Što će vaša omiljena igračka otkriti o vama
Što će vaša omiljena igračka otkriti o vama (Arhiva)
Više o

vibrator

,

seks

,

lisice

,

seksi igračke

,

prsten za penis

,

japanske kuglice

Seksi igračke su i dan danas u ilegali, unatoč svim seksualnim revolucijama, 50 nijansi sive i ostalim stvarima, no dobar broj ljudi redovito ih koristi kako bi dodali žara među plahtama. No, kao i sve ostalo što biramo sami, i seksi igračke govore dosta o nama, pa da vidimo što se može zaključiti na temelju dobro skrivene stvarčice među donjim rubljem.

Kako su vibratori najčešća pomagala, logično je da počnemo s njima, pa će tako rabbit vibrator o vama reći da vas je najlakše usporediti sa Samanthom iz Seks i grad, a vibrator za G točku govori da imate sjajan smisao za orijentaciju. 

Vibrator "metak", tanki i dugački metalni model, govori da ste uredni, organizirani i diskretni, upravo kao i ta seksualna igračka. 

Popularne japanske kuglice stručnjaku za seks reći će jasno i glasno da se ili bavite jogom ili ste vegetarijanac, dok lisice na vašim rukama odaju osobu koja se voli prepustiti dugotrajnim užicima, kao što je na primjer dugo ležanje u kadi punoj mirisnih soli. S druge strane, partnere lisicama sputavaju rođeni organizatori. 

Ako nešto od ovoga ne želite podijeliti baš sa svima, potrudite se bolje sakriti svoju seksualnu igračku. 

13.10.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh