« Život
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
ZANIMLJIVO

Što će vam podići popularnost kod suprotnog spola?

Čini se kako je vježbanje, osobito pilates, koji je sličan jogi i zapravo je niz vježbi kojima se pojačava snaga mišića, seksi i dobro za vas

Pilates je čarobna riječ na profilu :)
Pilates je čarobna riječ na profilu :) (Dreamstime)
Više o

profil

,

pilates

,

popularnost

,

suprotni spol

Potraga za partnerom odavno se u najvećoj mjeri preselila na društvene mreže i raznorazne stranice za online upoznavanje, gdje smo obično svi visoki, lijepi i plavi, pametni i zabavni za poluditi i, jednom rječju - privlačni!

Naravno, u stvarnosti to baš i nije tako, no toj konkurenciji lijepih i pametnih treba na neki način iskočiti iz mase i biti privlačniji od drugih, a jedna stranica za online upoznavanje otkrila je koja riječ će vam osigurati više interesa suprotnog spola.

Prema rezultatima ankete koju je ispunilo 7.000 korisnika stranice Zoosk, riječ "pilates" u opisu vašeg profila, mogla bi povećati broj zainteresiranih za vas i za 160 posto.

Čini se kako je vježbanje, osobito pilates, koji je sličan jogi i zapravo je niz vježbi kojima se pojačava snaga mišića, seksi i dobro za vas.

Ako niste obožavatelj pilatesa, nema razloga za brigu, i druge vježbe koje zahtjevaju snagu i fleksibilnost (poput joge, kick-boksa, zumbe) također su poprilično poželjne u svijetu online-datinga.

Čak 65 posto ispitanika reklo je kako im je vrlo važno da se osoba s kojom će izlaziti bavi tjelovježbom. Istovrmeno, 11 posto "milenijalaca" priznaje kako se pretvara da voli vježbati kako bi impresioniralo nekoga. Ne vjerujte svemu što pročitate na Internetu.

Ako više od vježbanja volite jesti, Zooks kaže da u opis svog profila obvezno stavite da vam je među najdražom hranom - guacamole. Oni koje vole guacamole dobivaju 144 posto više poruka od onih koji ga ne vole.

Vegetarijanci i vegani dobivaju više poruka od mesojeda. Vegetarijanci tri posto, a vegani čak 62 posto više.

21.01.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh