« Život
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
LOOL

Što bi muškarci rekli ženama da imaju hrabrosti

U svakoj vezi događaju se oni ternuci kad muškarac proguta knedlu, okrene očima i uzdahne, a na pitanje "Što si rekao?" odgovara "Ništa, ništa ..."

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

žene

,

veze

,

odnosi

,

muškarci

,

prešućivanje

Sjajan izraz na engleskom jeziku "grow a pair" teško je prevesti, a da smisao ostane isti u svojoj punini i sočnosti, ali vjerojatno znate što mislimo. Uglavnom, to je ono što bi svaki muškarac trebao reći sam sebi nakon što se prvi puta pogleda u ogledalo poslije još jednog gutanja knedle.

Situacije u kojima muškarci, čak i oni inače rječiti i nezaustavljivi, jednostavno ne mogu nešto prevaliti preko usta su relativno česte, a obično se tiču izgleda i odijevanja njegove drage i, naravno, seksa.

Vjerojatno postoji tek nekoliko oženjenih muškaraca na svijetu koji nikad nisu poželjeli reći nešto od ovoga što slijedi, a vi se pokušajte prisjetiti spadate li kojim slučajem među njih. Ako ne .... grow a pair!

Što se tiče odjeće, pitanje tipa "Trebaju li ti baš sve te cipele i parfemi?" sigurno niste postali, barem dok ste bili pri zdravoj pameti, a ne bi škodilo i da žene razmisle o mogućnosti da ne moraju baš sve spariti sa svime ostalim i napuniti sve ormare.

S tim je usko povezano i isprobavanje odjeće koju ste nekad nosili i neuspješno pokušavanje reproduciranja izgleda prije deset ili petnaest godina. Ako ne stanete u to, ne stanete ... točka. Nemojte ga pitati "Dragi, kako ti izgledam?" jer njegov logični odgovor treba biti "A čuj, da skineš par kila, bilo bi super". Naravno, kako to ne može/smije reći, opet slijedi okretanje očiju, uzdisanje i sve ono s početka članka.

Seks je još jedna tema u kojoj ima prilično suzdražavanja s muške strane, a obično se odnosi na iniciranje seksa. Oni bi jako htjeli da vi to radite češće, a neki bi rado rekli "Pa daj barem jednom!". Neće, naravno, osim mrtvi pijani, pa razmislite zašto stalno dobivate seksi donje rublje ... ne zato da bi vama bilo udobno i meko ...

Kad ste već u krevetu, ipak, nemojte se suzdržavati. Stenjite, vrištite, radite bilo što, samo nemojte šutjeti. Prvo, trebaju znati da rade prave stvari, drugo, puno će se bolje osjećati ako vide da vas zadovoljavaju, a na kraju krajeva, i vi ćete se više napaliti. I da, recite mu ako vam je dobro, šapnite makar na uho ... poludit će od sreće i vama će biti još bolje.

I da, rado bi vam rekao da bi želio snimiti kako se seksate, ali ne može ...

06.12.2013. 21:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh