« Hrvatska
objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci
OPREZ

Stižu nove drastične kazne za prometne prekršaje

Ono što je najveća novost izdvajamo kako je policija bi dobila veće ovlasti te će rigorozno kažnjavati prekršitelje i pisati dvostruko veće novčane kazne nego do sada

Kazne su puno veće...
Kazne su puno veće... (Arhiva)
Više o

prometni prekršaji

,

nove kazne

Stanje sigurnosti na hrvatskim cestama nije zadovoljavajuće. Kako bi se popravilo loše stanje i smanjio broj ozljeda i smrti putnika u vozilima na hrvatskim cestama, policija je odlučila uvesti novi, puno stroži zakon nego do sada. No, ostaje pitanje hoće li nove rigorozne kazne u prometu napokon smanjiti broj prometnih nesreća i poginulih?

Bilo kako bilo, ali vozači moraju biti svjesni kako od 1. kolovoza dolazr drastično veće kazne za one koji grubo, namjerno i sustavno krše prometne prekršaje. Dakle, stupa na snagu izmijenjeni Zakon o sigurnosti prometa na cestama.

Uoči promjena prema kojima bi policija dobila veće ovlasti u ravnateljstvu policije održao se radni sastanak službi za sigurnost cestovnog prometa svih policijskih uprava u Hrvatskoj.

Ono što je najveća novost izdvajamo kako je policija bi dobila veće ovlasti te će rigorozno kažnjavati prekršitelje i pisati dvostruko veće novčane kazne nego do sada.

Sve o novim drastičnim kaznama pročitajte na portalu Automania.hr

28.07.2019. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh