« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
PROGNOZA VREMENA

Stiže novo zahlađenje s kišom

U noći na četvrtak sa sjeverozapada se očekuje jače naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom uz mjestimice izraženiju i obilniju kišu, osobito u Gorskom kotaru i na sjevernom Jadranu

Oprat će nas nova kiša
Oprat će nas nova kiša (Shutterstock)
Više o

kiša

,

prognoza vremena

,

zahlađenje

Prognoza vremena ukazuje na promjenu koja će nas dobro rashladiti, pa će tako u srijedu biti pretežno sunčano i u većini krajeva vruće. Umjerene i povećane naoblake bit će u zapadnim i sjeverozapadnim krajevima te na sjevernom Jadranu, gdje mjestimice može biti kiše i pljuskova s grmljavinom, osobito prema kraju dana.

U noći na četvrtak sa sjeverozapada se očekuje jače naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom uz mjestimice izraženiju i obilniju kišu, osobito u Gorskom kotaru i na sjevernom Jadranu. Vjetar slab do umjeren jugozapadni i južni, a na Jadranu će puhati većinom umjereno jugo. Najviša dnevna temperatura između 27 i 33 °C.

Tako se u četvrtak tijekom dana očekuje jače naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom sa zapada i sjeverozapada te sjevernog Jadrana proširit će se na veći dio zemlje. Pretežno ili djelomice sunčano zadržat će se na južnom Jadranu. Ponegdje je moguća obilnija kiša, ali i grmljavinsko nevrijeme.

Zapuhat će umjeren sjeveroistočni i sjeverozapadni vjetar, a na Jadranu će umjereno i jako jugo najprije na sjevernom dijelu okrenuti na sjeverozapadnjak i buru. Jutarnja temperatura između 15 i 20, na Jadranu od 20 do 26. Najviša dnevna između 20 i 25, u Slavoniji i Baranji te Dalmaciji od 25 do 31 °C. 

13.08.2014. 11:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh