« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
KIM DOTCOM

Stiže novi Megaupload

„Maltretirali su pogrešnog tipa, okrenut ću ovaj svijet naglavačke. Moć ljudima! Zbogom ešalonu! Pozdrav slobodi!"

Novi megaupload bi trebao biti brži, veći i bolji
Novi megaupload bi trebao biti brži, veći i bolji (Wikipedia)
Više o

Megaupload

,

Kim Dotcom

Nakon što su mu početkom ove godine zatvorili Megaupload, tvrtka koja je bila odgovorna za 4% internetskog prometa, Kim Dotcom se odlučio vratiti i osnovati novu alternativu svojoj file-hoasting tvrtki.

Njegova nova mreža bi trebala biti veća, brža, i bolja nego išta što trenutačno postoji na internetu, ali i znatno otvorenija nego stari Megaupload, kaže Dotcom. Pozvao je i ljude koji imaju e-mail, rade sa fax alatima, VoIP i video aplikacijama da mu se jave kako bi im omogućio pristup ranim verzijama Mega API-a. Ovo može značiti da će se „novi Megaupload" proširiti izvan domene dijeljenja datoteka.

Novi servis bi trebao pružati one-click enkripciju, visoke razine privatnosti i jednostavno korištenje, a sve bi i dalje bilo besplatno, a Kim je hrabro nadodao: „Maltretirali su pogrešnog tipa, okrenut ću ovaj svijet naglavačke. Moć ljudima! Zbogom ešalonu! Pozdrav slobodi!"

Nakon što je Megaupload bio zatvoren početkom ove godine FBI je optužio Dotcoma za pranje novca, kršenje autorskih prava i još nekoliko optužbi.

30.08.2012. 21:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh