« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
COOL

Stiže nam 5. ZG JAM

Ove godine slavimo 5. godišnjicu ZG JAM-a i proslavit ćemo to prigodnim koncertom u Vip clubu u samom centru grada

Sjajan mjesec jazza u Zagrebu
Sjajan mjesec jazza u Zagrebu (JAM)
Više o

program

,

ZG JAM

,

Zageb Jazz Appreciation Month

Pozivamo vas na službeno otvorenje zagrebačkog mjeseca jazza pod nazivom ZG JAM (Zagreb Jazz Appreciation Month) na svečani koncert istaknutih hrvatskih jazz vokalistica!

Ove godine slavimo 5. godišnjicu ZG JAM-a i proslavit ćemo to prigodnim koncertom u Vip clubu u samom centru grada. Tom prigodom nastupit će: ZDENKA KOVAČIČEK, VALERIJA NIKOLOVSKA, LELA KAPLOWITZ I MAJA SAVIĆ!

Jazz sastav koji će pratiti vokalistice sastoji se od vrsnih jazzista: Joe Pandur (gitara), Viktor Lipić (klavir), Zvonimir Šestak (kontrabas) i Borko Rupena (bubnjevi).

Uz koncert bit će otvorena i prigodna izložba fotografija "ZG JAM RETROSPEKTIVA" gdje će biti izložene fotografije od prethodnih ZG JAM Photo Hunting Survivora koji su održani u suradnji s udrugom Omnibus World Workshop i uz potporu Epsona. 

Ovogodišnji ZG JAM podržavaju Grad Zagreb, Ministarstvo kulture, Turistička zajednica grada Zagreba i Epson. 

Otvorenjem ZG JAM-a također najavljujemo jazz večeri koje će se održavati utorkom u Vip clubu pod nazivom "Jazzarella" by Maja Savić. Naziv je inspiriran All Women's Festivalom Jazzarella, obzirom da će naglasak u programu biti na nježnijoj strani jazza te je voditeljica programa jazz vokalistica i vječita promotorica jazza u Hrvatskoj - Maja Savić. Tijekom travnja imat ćete prisustvovati izvrsnim koncertima i stoga podržite jazz svojim dolaskom!

ULAZ JE SLOBODAN I SVI LJUBITELJI DOBROG JAZZA SU DOBRODOŠLI! 

Više informacija o samom programu ZG JAM-a pročitajte na službenoj Facebook stranici ZG JAM-a - https://www.facebook.com/ZgJam i na službenoj stranici Udruge JAZZart - www.jazzart.hr 

31.03.2014. 15:38:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh