« Hrvatska
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
GENIJALNO

Stipe Petrina se poput Apoksiomena izdiže iz mora

Priopćenje za novinare koje kao da je izašlo iz radionice News Bara poslala je PR agentica Stipe Petrine

Fotografija vijesti
Više o

Primošten

,

Stipe Petrina

U redakciju je stiglo nevjerojatno priopćenje za javnost koje moramo podijeliti s vama. Evo što piše u njemu:

----- Još samo jedan dan dijeli nas od velikog svjetlosnog spektakla kojim će gradonačelnik Primoštena, Stipe Petrina, početi svoju političku kampanju.

Program počinje u petak 26. kolovoza u 21:30 vizualnom čarolijom iz mora. Naime, nakon Apoksiomena u Malom Lošinju, u Primoštenu će iz mora na 500 četvornih metara dizati projekcija govora Stipe Petrine.

Prvi će put jedan političar imati inovativan i nov pristup političkoj kampanji.

Ovo je bila godina kakvu Primošten zaslužuje. Zajedničkim radom i zalaganjima Primošten je osigurao svoje mjesto na karti Hrvatske kao simbol inventivnosti, urbanog turizma, kreativnosti, sinergije i zajedništva lokalnog stanovništva i turista.

Općina Primošten dobila je potpuno novo ruho. Uređeno je 20 000 četvornih metara nove šetnice, glavni gradski trg, podignut je spomenik ribaru i postavljeno je pet pametnih klupa. SmartBench2 klupe omogućavaju bežično punjenje mobitela, pročišćuju zrak, a pokazuju i podatke o kvaliteti zraka.

Uspjeli smo u hrvatski turizam i funkcioniranje jedinice lokalne samouprave uvesti nov način komuniciranja, na razumljiv, ali atraktivan način uvesti moderan, nov i osvježavajući način rada.

Nadamo se da će ova priča naći mjesto u Vašem mediju i na tome Vam unaprijed zahvaljujemo.

Gradonačelnik Stipe Petrina bit će dostupan za sva novinarska pitanja i intervjue.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju i veselimo se Vašem dolasku ----- završava poziv za novinare Jelena Antolić, a mi još uvijek dvojimo je li ovo priopćenje nečija zafrkancija.

25.08.2016. 17:46:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh