« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
GLAZBENI SPEKTAKL

Sting dolazi u Zagreb početkom studenog

Oragnizatori najavljuju intimnu atmosferu, iako se u Areni očekuje čak 11.000 Stingovih obožavatelja

pressica
pressica (Metro, press konferencija/ Getty Images)
Više o

Zagreb

,

Arena

,

Sting

,

Beat Busters

,

LessThanAMinute

Live Nation i Lupa Promotion objavili su danas da će Sting, zajedno s Kraljevskim filharmonijskim orkestrom, ove jeseni produljiti svoju turneju. Europska turneja započinje 3. rujna kada Sting nastupa u Oslu, a zagrebački koncert najavljen je za 8. studenoga u Areni Zagreb.

Organizatori, Lupa promotion najavljuju intimnu atmosferu, iako će koncert biti za 11.000 ljudi. Koncert će biti u potpunosti sjedeći.

Turneja pod imenom "Simphonicity", koja počinje u Vancouveru 2. srpnja, a već je obilježena rasprodanim koncertima po Sjevernoj Americi, predstavit će Stinga i njegove najpoznatije pjesme redizajnirane za simfonijski orkestar.

U novom ruhu pjesme koje su posebno dizajnirane za orkestar, osvježit će bogatu paletu pjesama koje su već sada postale klasika u svjetskim glazbenim okvirima.

Na ovoj turneji Stingovi će najveći hitovi biti reinterpretirani u potpuno drugačijem tonu. Odabrane pjesme uključuju najpopularnija Stingova ostvarenja poput: Roxanne, Next to you, Every Little Thing She Does Is Magic, Every Breath you take, Englishman In New York, Fragile, Russians, If I Ever Lose My Faith In You, Fields Of Gold i Desert Rose.

Interes Stinga da nastupa s orkestrom pojavio se početkom 2008. godine kada ga je legendarni Chicago Simfonijski orkestar pozvao da zasvira s njima. Nakon preinake na pojedinim pjesmama, Sting se pridružio orkestru i to ga je iskustvo inspiriralo da dalje istražuje sve mogućnosti surađivanja s orkestrima.

Stingu će se na ovoj turneji pridružiti i Dominic Miller (Stingov dugogodišnji gitarist), David Cossin, Jo Lawry (vokal) i Ira Coleman (basist).

 

Ulaznice za ovaj poseban glazbeni doživljaj u prodaji su od 18. lipnja na svim prodajnim mjestima Eventima i to po sljedećim cijenama:

  • VIP parter: 500 kn
  • parter sredina: 450 kn
  • parter: 400 kn
  • tribina dolje: 400 kn
  • tribina gore: 400 kn
  • loža: 800 kn


Svi članovi Fan cluba ulaznice mogu kupiti u pretprodaji koja počinje u srijedu 16. lipnja u 10 ujutro i traje do 17. lipnja u 15h. Po članu se mogu kupiti najviše 4 ulaznice. Posjetite službeni Stingov web site i saznajte kako u par klikova možete postati članom Fan Kluba.

11.06.2010. 13:47:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh