« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
TURNEJA

Stefanovski Trio na jadranskoj turneji

Vlatko Stefanovski i njegov bend održat će mini turneju po Jadranu nastupima u Umagu, Krku, Zadru i Puli - OSVOJITE ULAZNICE

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Stefanovski Trio)
Više o

Zadar

,

Vlatko Stefanovski

,

dalmacija

,

Pula

,

koncerti

,

Krk

,

Umag

,

turneja

,

Facebook sigurnost

Iako najpoznatiji po legendarnoj grupi Leb i Sol, u zadnje je vrijeme Stefanovski razvio vrlo uspješnu solo karijeru. Njegov prvi samostalni uradak 'Kauboji i indijanci' (1994) pokazao je njegove raznolike interese od dubokih korijena narodne glazbe do ambijentalnih ugođaja i klasičnog bluesa. Drugi album 'Sarajevo' (1996) bio je dobrotvorni projekt za UNICEF-ov Fond za siromašnu djecu.

Osvojite ulaznice za koncerte Stefanovski Trija na Krku, u Zadru i u Puli!

U svibnju 1996. Vlatko je osnovao svoj Trio (električni) i objavio njihov prvi album za Third Ear Music u prosincu 1998.

vlatko_kiril_naslovna_404_230.png
Stefanovski Trio - turneja

Posljednji radovi Vlatka Stefanovskog obuhvaćaju glazbu za filmove, kazališta i balet. Poznat je po svojoj nevjerojatnoj tehnici sviranja gitare. Stvara bogata glazbena djela, maštovito, okretno i s lakoćom.

Njegov trio nastupa u mnogobrojnim zemljama: SAD, Kanada, Velika Britanija, Njemačka, Francuska, Nizozemska, Hrvatska, Grčka, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Bugarska..

Stefanovski je povezan sa brojnim umjetnicima diljem svijeta, a među njima su velikani kao Allan Holdsworth i John McLaughlin.

Ovoga ljeta nastupit će u:
16. srpnja - Umag - Trg maršala Tita
17. srpnja - Krk - Frankopanski kaštel
18. srpnja - Zadar - Klub Arsenal
19. srpnja - Pula - Tvrđava Kaštel

Svi koncerti počinju u 21:30h. Cijena ulaznice je u pretprodaji 100kn, a na dan koncerta 120kn. Ulaznice također možete kupiti i u sustavu Eventima

Prodajna mjesta:

17.07. - Krk
TIC Riva, Galerija Decumanus, Centar za kulturu grada Krka

18.07. - Zadar
Klub Arsenal, Agencija Aquarius

19.07. - Pula
CD Shop Centar

12.07.2010. 12:10:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh