« Seks
objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana
UPS ;)

Steak & blowjob Day - za ili protiv?

Mi ćemo ostati neutralni, no što se vas tiče, možete nas odrati na društvenim mrežama kao mizogine ovakve ili onakve... ili jednostavno komentirajte ;)

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Steak and Blowjob Day

U svijetu obilja međunarodnih dana posvećenih različitim temama, jedan je praznik koji se ističe svojom kontroverzijom i neprijepornom jednostavnošću. Govorimo o Danu steaka i, jel', blowjoba... da budemo pristojni bar na hrvatskom. 

Dakkle, Steak & Blowjob Day obilježava se danas, 14. ožujka svake godine. Dok mnogi praznici slave ljubav, obitelj ili vjerske vrijednosti, ovaj dan je jedinstven po svojoj suštini - kombinira uživanje u mesnom obroku sa seksualnim zadovoljstvom. Dok su neki oduševljeni ovim konceptom, drugi ga smatraju uvredljivim ili nepotrebnim.

Ideja ovog nekonvencionalnog praznika proizašla je kao svojevrsna reakcija na Dan zaljubljenih (Valentinovo). Dok je 14. veljače rezerviran za romantiku i poklone koji se tradicionalno daju ženama, Steak & Blowjob Day postoji kao "muhaha" odgovor - praznik koji je usmjeren na muškarce i njihove želje. Ovaj dan poziva na razmišljanje o seksualnosti, zabavi i uživanju, te se često promatra kao svojevrsni "muški protuteža" Valentinovu.

Međutim, nije teško prepoznati kontroverzu koja okružuje ovaj praznik. Neki ga smatraju seksističkim ili vulgarnim, ističući kako potiče tradicionalne rodne uloge i reducira partnerske odnose na fizičko zadovoljstvo. Drugi pak tvrde da je riječ o nevinom šali koja nema namjeru povrijediti ili omalovažavati bilo koju stranu.

Oni koji podržavaju Steak & Blowjob Day naglašavaju njegovu jednostavnost i iskrenost. Za njih, to je prilika da se opuste, uživaju u zajedničkom obroku i istraže intimnost sa svojim partnerom na jedinstven način. Ovaj praznik može poslužiti kao podsjetnik da je važno njegovati seksualnu intimnost u vezi te da je otvorena komunikacija ključna za zdrav i ispunjen partnerski odnos.

Kako se društvo mijenja, tako se mijenjaju i percepcije ovakvih praznika. Što je nekad smatrano tabuom, danas može biti prihvaćeno kao normalno ili čak zabavno. No, važno je imati na umu da je svaki odnos različit i da ne postoji univerzalni recept za sreću u vezi. Ono što je za jedan par zanimljiv i uzbudljiv praznik, može biti uvredljivo ili nezanimljivo za drugi.

Ključno je poštovanje međusobnih granica i želja unutar veze. Ako Steak & Blowjob Day predstavlja priliku za zajedničko uživanje i povezivanje, savršeno je. Međutim, ako se osjećate nelagodno ili uvrijeđeno zbog ove ideje, važno je otvoreno razgovarati sa svojim partnerom i zajedno pronaći načine za izražavanje intimnosti koji su prihvatljivi za obje strane.

Ukratko, Steak & Blowjob Day ostaje provokativan praznik koji izaziva različite reakcije. Bez obzira na to slažete li se s njegovom svrhom ili ne, jedno je sigurno - u svijetu koji često ima previše ozbiljnosti, ponekad je važno pronaći smijeh i zabavu čak i u najneočekivanijim situacijama.

14.03.2024. 20:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh