« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
PARTY

Štaš bit na Afteru - Halloween u Tvornici kulture

S obzirom na zle sile koje će nastupi Krankšvestera i Sajsi MC privući u Tvornicu, logičan izbor dress codea je bio "mlada časna" ili "svećenik"

Ludi Halloween party u Tvornici
Ludi Halloween party u Tvornici (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

Halloween party

,

Štaš bit

"Štaš bit?", proslava mnogima omiljenog Dana vještica 31. listopada, u Tvornici kulture bit će prepuštena u ruke poznatoj beogradskoj reperici MC Sajsi i jednako opasnom dvojcu Krankšvester. Nakon koncerta u Velikom pogonu slijedi after na dva floora.

Jedan floor je rezerviran za hip hop / rap i trap nove i stare škola. DJ-i su redom provjerena imena naše scene: DJ Vrh (Kiša metaka), DJ Oliver (Krankšvester), DJ Tikach i DJ Sin.

Drugi floor će ispuniti mekši, ženstveniji ritmovi. Stageom će komandirati ekipe zadužene za partyje Dobra šema, Take Me Out I Mixtape, dakle očekuju se hitovi u rasponu od indie rocka i elektronike preko r'n'b-a I hip hopa do popa i žanrovski neodređenih pjesama iz posljednja tri glazbena desetljeća.

Ulaznice za koncert u pretprodaji iznose 40, a na dan koncerta 55 kn.

Ulaznice za after u pretprodaji iznose 20kn, odosno 30kn nakon 00:30 na dan koncerta. Ulaz za after je otvoren od 00:20h odnosno nakon koncerta. S obzirom na zle sile koje će nastupi Krankšvestera i Sajsi MC privući u Tvornicu, logičan izbor dress codea je bio "mlada časna" ili "svećenik". Tko dođe u takvom outfitu ima 20 kn ulaz cijelu noć

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

  • Aquarius CD shop, Varšavska 1

  • Dirty Old Shop, Tratinska 18

  • www.entrio.hr

 

Organizator je YEM kolektiv.

27.10.2015. 12:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh