« Biznis
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
PRIJAVITE SE :)

StartUp Drill #WOMENLED događaj

Nakon uspješne prve serije StartUp Drill događaja za podršku ženama poduzetnica, predstavljamo vam drugi startup drill #WOMENLED događaj

Startup Drill #womenled
Startup Drill #womenled (Impact Hub)
Više o

Lean Startup Hrvatska

,

Aurora.hr

,

Impact Hub

,

Startup Drill

U organizaciji Lean Startup Hrvatska, platforme Aurora.hr te Impact Huba Zagreb, u rujnu 2018. godini održat će se Startup Drill događaj fokusiran na poduzetnice.

13. i 14., rujna, 2018. godine u prostorijama Impact Hub-a Zagreb pod vodstvom mentora sa višegodišnjim iskustvom u radu i menotriranju startupova, buduće poduzetnice će moći testirati svoje poduzetničke ideje.

Pojačanje mentorskom timu biti će Alexandra Terrana i Margarett Norris, obje s velikim iskustvom iz poduzetničkog ekosustava u SAD-u koje će podijeliti sa sudionicima.

Startup Drill je 24-satni je događaj intenzivnog testiranja i razvijanja poslovne ideje prema lean startup principima. Sudionici rade u timovima, uz podršku mentora te osim učenja o osnovnim konceptima lean startup metodologije prolaze kroz proces u kojem:

- značajno napreduju u razvoju svoje ideje

- smanjuju rizik poslovnog neuspjeha

- razvijaju smislene i korisne poslovne veze

- dobivaju priliku za nastavak podrške i nakon samog događaja.

Događaj je otvoren za sve! Ali ovaj put će žene biti u središtu - one će prezentirati svoje ideje i voditi timove.

Prvi Startup Drill Women Led okupio je 20-ak žena. Velika količina entuzijazma, zanimljivih ideja, međusobne suradnje, savjeta, iskustva izlaska na ulicu i razgovora s potencijalnim korisnicima doprinijela je odličnoj radnoj atmosferi kroz cijela 24 sata! Svi timovi prikazali su svoj napredak i sljedeće korake, dok je žiri odabrao najbolju ideju - Speak Up, fokusiran na podršku djeci s autizmom i njihovim roditeljima.

„Definitivno najbolji dio ovog eventa mi je bio izlazak van i komunikacija s našim potencijalnim kupcima. To je nešto što mi je falilo u cijeloj mojoj ideji, jednostavno pronaći tog kupca, vidjeti da li zapravo uopće postoji kupac za moj proizvod, i to mi je uvelike pomoglo. Raščistilo mi je mnoge sumnje i definitivno sada mogu jako naprijed. Preporučila bi ga svima koji su i dalje u svojoj komfor zoni, koji imaju ideju, ali koji se boje napraviti taj korak dalje, da se prijave, da dođu, da rade jer definitivno će se nešto jako dobro iz toga izroditi." sudionica Marina Čović 

Pozivamo sve zainteresirane sudionike, i muškarce i žene, koji su željni učenja, umrežavanja i testiranja svojih ideja.

Pratite novosti na Facebook eventu.

09.09.2018. 12:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh