« Život
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Sretni parovi izbjegavaju ove stvari

Sreća u vezi je želja svakog para, no vrlo često je onemogućavaju neke loše navike - da vidimo koje bi trebalo izbjeći po svaku cijenu

Par lakih koraka do sreće
Par lakih koraka do sreće (Arhiva)
Više o

veze

,

sretna veza

,

parovi

Sretna veza ideal je kojem svi težimo, no na žalost tek je manji broj ljudi uspije ostvariti. Obično se piše o tome što rade sretni parovi, no mi smo odlučili krenuti s druge strane - evo što NE rade i na taj način povećavaju sreću u svojoj vezi.

Za početak, ne ignoriraju jedno drugoga - mali znaci pažnje dio su svake uspješne veze, a parovi koji to znaju neprestano se trude partneru pokazati koliko ga vole upravo na taj način, a ne velikim poklonima.

Jednako tako, ne forsiraju jednakost - jednostavno, podjela poslova u kućanstvu dolazi prirodno i preuzimaju se stvari koje partner ne stigne napraviti bez želje za reciprocitetom i potpunom, umjetnom jednakošću. 

Sretni parovi ne kritiziraju - jedno je argumentirani prigovor, a stalno kritiziranje je posve druga stvar koja u vezu unosi razdor i nemir.

Za kraj, ne zanemaruju intimu - sretni parovi uvijek će pronaći vremena samo za sebe, bez obzira na sve obaveze ili djecu. Ukrade se poneki vikend ili kraći odmor, no zato se svaki dan (ali baš svaki) pronađe barem pola sata za druženje, maženje ili uživanje u zajedničkim hobijima.

Eto, nije teško ...

15.01.2016. 20:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh