« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

Sreća dolazi kad prestanete raditi ove stvari ...

Želite li biti sretni? Naravno da želite! Pa zašto onda radite ovakve stvari koje vam donose loše raspoloženje i otimaju zasluženu sreću?

Prestanite stajati na putu vlastitoj sreći
Prestanite stajati na putu vlastitoj sreći (Arhiva)
Više o

sreća

,

kako biti sretan

,

uspoređivanje

,

savršenstvo

,

samokritičnost

Sreća je ponekad neuhvatljiva, reći će vam većina ljudi s tužnom facom, no ako ih priupitate rade li ove stvari, vjerujte da će barem 90 posto njih reći da rade.

Što je onda najjednostavniji recept za sreću? Jednostavno prestanite raditi sljedeće:

Samokritika je ponekad potrebna kako ne biste poletjeli nebu pod oblake i nakon toga tresnuli na zemlju, no ako ste konstantno kritični prema sebi niti ne vidite koliko to loše utječe na vas. 

>> Sreća i zadovoljstvo mogu se privući >>

Zatim, prestanite se uspoređivati s drugima. Da, to nije lako kraj Facebooka i stalnih podsjetnika koliko je nekome dobro u životu, no razmislite malo - jesu li baš svi ti statusi istiniti? Sigurno da nisu, a kako vi trebate živjeti svoj život, a ne tuđi, prestanite uspoređivati svoj način života s tuđim i pronađite svoj vlastiti put koji će vam donijeti sreću.

>> Kako privući sreću u svoj dom >>

I, za kraj - prestanite težiti savršenstvu. Ono ne postoji ni u kojem segmentu života - nema savršeno lijepih, pametnih, uspješnih ... svi oni samo uspješno sakrivaju svoje mane, a ističu prednosti.

Kad shvatite i prihvatite gornja tri savjeta, život će vam trenutno postati bolji i sretniji.

23.05.2015. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh