« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
INTERNETSKA OKUPLJANJA

Srbija: Predsjedniku Tadiću se prijeti smrću

Skupina s Facebooka u koju se učlanilo već oko 200 članova nosi naziv "Tadiću džaba ti blindirana mečka, kad otvoriš vrata, snajper te čeka"

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Boris Tadić

,

Facebook

,

prijetnje smrću

Srbijanskom predsjedniku Borisu Tadiću upućuju se prijetnje smrću putem skupine organizirane na internetskoj mreži Facebooku, dok srbijanski ministar policije Ivica Dačić najavljuje da će u potrazi za onima koji upućuju prijetnje biti zatražena pomoć od SAD, javljaju u utorak beogradski mediji.

Skupina u koju se učlanilo već oko 200 članova nosi naziv "Tadiću džaba ti blindirana mečka, kad otvoriš vrata, snajper te čeka", a na toj stranici komentari poput "bravo" i "super" ostavljeni su punim imenom i prezimenom u potpisu.

U povodu prijetnji Tadiću, ministar Dačić je kazao da je srbijanska policija započela istragu te da se sve prijetnje državnim dužnosnicima i drugim građanima shvaća ozbiljno.

"MUP će se u konkretnom slučaju obratiti Sjedinjenim Američkim Državama, jer bez suradnje s njihovim ministarstvom pravosuđa nije moguće dobiti podatke od središnjice Facebooka centrale", kazao je Dačić novinarima u utorak. (hina/metro-portal)

27.04.2010. 21:13:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh