« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
SAVJETI

Spriječite bore s dva jednostavna sastojka

Još od egipatskog vremena žene su koristile maslinovo ulje kako bi na prirodan način poboljšale ljepotu kože, a posebice za lijepu kožu oko očiju

Malo ulja, malo vitamina i - ljepota se vratila
Malo ulja, malo vitamina i - ljepota se vratila (Arhiva)
Više o

maslinovo ulje

,

bore

,

vitamin E

,

uklanjanje bora

Bore dolaze s godinama i nije ih lako izbjeći, no zato se mogu odgoditi i ublažiti, a sve što vam treba za to su dva jednostavna sastojka - vitamin E i maslinovo ulje.

Zašto je izbor pao baš na ove sastojke? Jednostavno, zato što se vitamin E smatra vitaminom mladosti, a maslinovo ulje blagom za blistav i prekrasan ten.

Maslinovo ulje

Još od egipatskog vremena žene su koristile maslinovo ulje kako bi na prirodan način poboljšale ljepotu kože, a posebice za lijepu kožu oko očiju koja je nakon njege maslinovim uljem bez vidljivih bora i elastična.

Ako ste se ikad pitali zašto žene koje žive u mediteranskim zemljama imaju tako gustu i prekrasnu kosu te lijepu kožu, maslinovo ulje je njihova jedina tajna. Ovo ulje je čudesno jer hrani i hidratizira kosu i kožu, a obzirom da je prirodno bogato vitaminom E i antioksidansima ono olakšava eliminaciju toksina iz organizma.

Više pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
02.03.2019. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh